Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Tehlikenin diğer adısın

En son onu dinlemişim. Spotify yok ama biz de YouTube Premium kullanıyoruz heralddeeeeee
Geçen kardesime dedim ki senin spotifayın şifresi mifresi var mı (Netflix gibi sanıyorum) ver de ben de kullanayım. Sesli bir nefes verip yanımdan geçti gitti

Geçen kardesime dedim ki senin spotifayın şifresi mifresi var mı (Netflix gibi sanıyorum) ver de ben de kullanayım. Sesli bir nefes verip yanımdan geçti gitti
Hahhahahhahah abla terörüsün valla yok kulaklık yok şifre. Spotify bende vardı önceden, üyeliği sonlandırdım o aralar hiç faydalanmayıp boşuna para ödüyordum. Netflix de bir ara öyleydi ama ona kıyamadım, arada bakarım diye.

Ay yemek yerken hiç çekilmezsin zerre ben şöyle iştahıma eşlik edecek beni daha çok şevklensirecek insan isterim masamda

Kulaklığı düşürdüm ve kırdım. Tabii haberi yok. Elimden düştü diye kafası gövdesinden ayrılacaktı az kalsın.hshshs Ama çok şükür eskisinden de iyi durumdamhahaha

Ben çok sık şarki dinlemem zaten. Dinleyeceğim zaman da YouTube yetiyor

Ay yemek yerken hiç çekilmezsin zerre ben şöyle iştahıma eşlik edecek beni daha çok şevklensirecek insan isterim masamda
Bak sadece künefe ve İskender sevemiyorum onun haricindeki şeyleri hayvan gibi bir iştahla yerim.sjsjsjs

Bak sadece künefe ve İskender sevemiyorum onun haricindeki şeyleri hayvan gibi bir iştahla yerim.sjsjsjs
Bak bu ikisini ben de yerim ama öyle iştahla değil .Beni de künefe hemen tıkar ,iskender olsa da olur olmasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…