- 8 Haziran 2013
- 56.246
- 149.328
Bu konuşma çok tanıdık geldiSıradan bir şey benimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuşma çok tanıdık geldiSıradan bir şey benimki
Keşke gelsenBen kekimi az önce buzluktan çıkardım kakaolu fındıklı kekim var, çorbam bitsin onu yicem ama paylaşımda bir şey almadım
Ama yapıyorlardı mecburen yazdımŞu profillere gidip oy toplama yasaktır yazısına acayip gülüyorum ya hahahahaha
İyi ben de sana oy vermem. Tarifini paylaştığında muhteşem atmam güzel olmuş dememHeyecanı kaçıyor olmaz
Ouhahahahhah yok be gerçekten dümdüz kekBu konuşma çok tanıdık geldi
Çok cringe değil mi yavAma yapıyorlardı mecburen yazdım
Bende gidip ana sayfaya bakıyorum kim yazmış diyeAma yapıyorlardı mecburen yazdım
Sen o dümdüz keki allar pullar kamuya sunarsınOuhahahahhah yok be gerçekten dümdüz kek
Yöreselde de ikinci ya da üçüncü olacağım diye diye birinci oldu. Bu işin sırrı böyle söylenmek galibaaSıradan bir şey benimki
Yok artık ahahahahaBende gidip ana sayfaya bakıyorum kim yazmış diye
MuhtesöörrrrYine aklında ne var
Önceki seneler de olmuştu sankiYok artık ahahahaha
Aylardır orada yazıyorBende gidip ana sayfaya bakıyorum kim yazmış diye
Buna rağmen yapan çıkarsa intihar etmiş demektirAylardır orada yazıyor
Ondan sonra olmadıBuna rağmen yapan çıkarsa intihar etmiş demektir
Tüm sırrı bozdun yaaaYöreselde de ikinci ya da üçüncü olacağım diye diye birinci oldu. Bu işin sırrı böyle söylenmek galibaa
Mütevazı takılıyorlar çaktırmaYöreselde de ikinci ya da üçüncü olacağım diye diye birinci oldu. Bu işin sırrı böyle söylenmek galibaa
Ama siz yine de söylenmeyin birinci olacağınız varsa da ikinci üçüncü olursunuz.snsjsjsTüm sırrı bozdun yaaa
Hele sen her yarışma sonuncuyum oy almaz diyorsun. Ful ilk 3 tesin.Bu ay birinci benim ama önce tarif bulmam lazım