Denenmiş Resimli Pasta Tarifleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Merhaba sitemde kendi hazırladığım pasta,kurabiye,tatlı,hamurişleri salata v.b yemek tariflerini bulabilirsiniz.a.s.

saolasın,hemen bakalım bi.yarın evlilik yıldönümümüz,hem de1.:) pasta yapmayı düşünüyorum da :))

Begeniler icin rep veya tesekkur butonlarini kullanalim arkadaslar yerimseniben

Mutluluğunuz daim olur inşallah tebrik ediyorum a.s.

sana güzel bir şeker hamuru tarifi verebilirim eminim memnun kalıcaksın yerimseniben Bir arkadaşımdan aldığım garanti bir tarif bu
60 ml. su icine iki yemek kasigi jelatin koyup kaynatmadan erit ve 3 yemek kasigi tepeleme dolusu glikoz ekleyip tamamen cozulmesini sagla. 3 tatli kasigi su ile bir tatli kasigi gum arabici eritip bu karisima ekle.Bir cay kasigindan biraz az herhangi bir aromayi ekle(vanilya aroması,hindistancevizi aroması,portakal aroması v.b) ve pudra sekerini azar azar ekleyerek hazırla.Pudra şekeri oldukca önmeli burda çok ince olmalı celal ustanın pudraşekerini öneririm.

Gum arabici türkiye de bulamazsın ingiltereden getirtiyoruz canım sana özelden alışveriş sitesinin linkini atarım ordan getirtebilirsin.Ben gum arabic yerine ne kullanabilrsin tam bilmiyorum ama en güzel şeker hamuru bununla yapılıyor nette birsürü tarif var istersen onlarada bir göz at.

Gum arabici türkiye de bulamazsın ingiltereden getirtiyoruz canım sana özelden alışveriş sitesinin linkini atarım ordan getirtebilirsin.Ben gum arabic yerine ne kullanabilrsin tam bilmiyorum ama en güzel şeker hamuru bununla yapılıyor nette birsürü tarif var istersen onlarada bir göz at.u arada celal ustanın pudra şekerinin üstüne yoktur nasıl olurda sert olabilir merak ettim doğrusu bizzat celal ustadanmı sipariş ederek alıyorsun merak ettim:uhm:

tariflerin çok güzel denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…