Müsait olamayabilirim, isteyen olmazsa müsait olursam ancak. Yani isteyen olursa verebilirsin.Tarif alacak mısın
Ahh ahh cano pasta ikimize fazla kocamla ya ben normal pasta sandım kızŞekerli pasta yapıyoruz zaten
Tarifi yaz bakayımMüsait olamayabilirim, isteyen olmazsa müsait olursam ancak. Yani isteyen olursa verebilirsin.
Nebileyim fotodaki isteO nasıl oluyor
Beni de yazı beni de en sevdiğim şey pasta
Hani nerde kaldınBeni de yazı beni de en sevdiğim şey pasta
Yemesini daha çok severim tabii var mi yarışmaya ankaradan katılan
Hemen tarif al ,koşBeni de yazı beni de en sevdiğim şey pasta
Yemesini daha çok severim tabii var mi yarışmaya ankaradan katılan
Ya sorma cocuklardan fırsat kalmıyor pazartesi çocuğum anaokuluna başlıyor bir gör heyecanı. Bugün gidicem diyor 2 dk sonra gitmeyeceğim ben okula diyor ne yapacağız bilemedimHani nerde kaldın
Arkadaşlar açılın birinciniz geldi
MerhabaaaaMerhabalar
Ooo hayırlı olsun canım maşallahYa sorma cocuklardan fırsat kalmıyor pazartesi çocuğum anaokuluna başlıyor bir gör heyecanı. Bugün gidicem diyor 2 dk sonra gitmeyeceğim ben okula diyor ne yapacağız bilemedim
Daha bakamadım pastalara, küçük uyudu Hüyük de yatsın alacagim bir tarif
İnşallah canım iyi tatillerPasta Hahahha sabah demistimama ben katilimiyacam bu sefer tatil işi cıktı
Vakit olur olmaz bilemedim
Inşallah bir daha ki sefere⚘
Tesekkur ederim darısı ikinciyeOoo hayırlı olsun canım maşallah
Bu duruma üzüldün mü sevindin mi anlamadımPasta Hahahha sabah demistimama ben katilimiyacam bu sefer tatil işi cıktı
Vakit olur olmaz bilemedim
Inşallah bir daha ki sefere⚘
Senden bu sefer bir şey istiyorum. Lütfen fotoları çekerken telefonu dik tutup çekTesekkur ederim darısı ikinciye
Sen nasilsin neler var yok..
Ben sonuncu oldum galiba diğer yarışmada ya bakamadım skora