• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkı)

• Ankete Katılan
    388
  • Anket Kapalı .
Buraya gelip biz8mle tanıştığı zamanki bebegini kaybetmis, şimdi 6 martta doğum gününde tekrar hamile olduğunu öğrenmiş 🤲 şimdi bebeği kasimda dogacakmis inş 🤲 sağlıkla doğar inş, üzüldüm 🥺🤲

Çok severim aslında ama kilom uzun zamandır takılı kaldı 67 de şekeri bıraktım bakalım etkisi olacak mı
Oluyor şekeri kesince 😌
Ben de naneli şeker çantamda hep bulundururum mide bulantıma iyi geliyor.

Buraya gelip biz8mle tanıştığı zamanki bebegini kaybetmis, şimdi 6 martta doğum gününde tekrar hamile olduğunu öğrenmiş 🤲 şimdi bebeği kasimda dogacakmis inş 🤲 sağlıkla doğar inş, üzüldüm 🥺🤲
Sağlıkla gelsin inşallah 🤲

Buraya gelip biz8mle tanıştığı zamanki bebegini kaybetmis, şimdi 6 martta doğum gününde tekrar hamile olduğunu öğrenmiş 🤲 şimdi bebeği kasimda dogacakmis inş 🤲
Evet farkettim onu haziran annesi olacaktı Eylül de doğum yazınca şaşırdım ama sormadım sağlıkla gelsin bebiş hayırlısı ile 🤲

Sağlıkla kucağına alsın inşallah

Sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah :dua::KK200:

O nasıl oluyor ?

Sayfada şu kısmı doldur kaydet.
Screenshot_2024-05-03-14-42-28-77_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

Seda üstte nickini tıkla hesap detayları var ona tıklayacaksın bebeğinşzşn doğum günü tarihi kısmı var oradan yapıp kaydet diyeceksin.
Denedim. Kasıma denk geliyor zaten ablamla hesapladık.
En son regl tarihim 5 şubattı.🙂🙃

Back