- 1 Aralık 2021
- 12.016
- 40.265
- 34
Ne olmuş ki sürekli de aynı topiklerde yazıyoruzSedanın yaşadığı üzdü beni, kendi anlatsın nevos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olmuş ki sürekli de aynı topiklerde yazıyoruzSedanın yaşadığı üzdü beni, kendi anlatsın nevos
Buraya gelip biz8mle tanıştığı zamanki bebegini kaybetmis, şimdi 6 martta doğum gününde tekrar hamile olduğunu öğrenmiş şimdi bebeği kasimda dogacakmis inş sağlıkla doğar inş, üzüldümNe olmuş
Nane Limon KabuguBuraya gelip biz8mle tanıştığı zamanki bebegini kaybetmis, şimdi 6 martta doğum gününde tekrar hamile olduğunu öğrenmiş şimdi bebeği kasimda dogacakmis inş sağlıkla doğar inş, üzüldüm
Oluyor şekeri kesinceÇok severim aslında ama kilom uzun zamandır takılı kaldı 67 de şekeri bıraktım bakalım etkisi olacak mı
Sağlıkla gelsin inşallahBuraya gelip biz8mle tanıştığı zamanki bebegini kaybetmis, şimdi 6 martta doğum gününde tekrar hamile olduğunu öğrenmiş şimdi bebeği kasimda dogacakmis inş sağlıkla doğar inş, üzüldüm
Evet farkettim onu haziran annesi olacaktı Eylül de doğum yazınca şaşırdım ama sormadım sağlıkla gelsin bebiş hayırlısı ileBuraya gelip biz8mle tanıştığı zamanki bebegini kaybetmis, şimdi 6 martta doğum gününde tekrar hamile olduğunu öğrenmiş şimdi bebeği kasimda dogacakmis inş
Aminn nevosum,profilinde yazmisti bende orada gördümSağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla kucağına alsın inşallahBuraya gelip biz8mle tanıştığı zamanki bebegini kaybetmis, şimdi 6 martta doğum gününde tekrar hamile olduğunu öğrenmiş şimdi bebeği kasimda dogacakmis inş sağlıkla doğar inş, üzüldüm
Amin inş bu sefer sağlıkla kucağına alır inş canomSağlıkla kucağına alsın inşallah
O nasıl oluyor ?Seda hamilelik takvimi yapsana kendine
Sağlıcakla dünyaya gelsin inşallahBuraya gelip biz8mle tanıştığı zamanki bebegini kaybetmis, şimdi 6 martta doğum gününde tekrar hamile olduğunu öğrenmiş şimdi bebeği kasimda dogacakmis inş sağlıkla doğar inş, üzüldüm
Amin ins ,tüm melekler annelerine kavuşsun gül goncamSağlıcakla dünyaya gelsin inşallah
O nasıl oluyor ?
Seda üstte nickini tıkla hesap detayları var ona tıklayacaksın bebeğinşzşn doğum günü tarihi kısmı var oradan yapıp kaydet diyeceksin.O nasıl oluyor ?
İmşallah çicemmm tüm isteyenlere olsunAmin ins ,tüm melekler annelerine kavuşsun gül goncam
Aynu anda yamışız nevoşcum
Yaptım.
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla al kucağına büyütYaptım.
Denedim. Kasıma denk geliyor zaten ablamla hesapladık.Seda üstte nickini tıkla hesap detayları var ona tıklayacaksın bebeğinşzşn doğum günü tarihi kısmı var oradan yapıp kaydet diyeceksin.
Tesekkurler insallah.Hayırlı olsun inşallah sağlıkla al kucağına büyüt