- 3 Temmuz 2022
- 4.390
- 12.674
- 27
İvet kaynatınca tadı değişiyorOrd. Prof. Dr. olaraktan kahveyi kaynatmayın. İlkin karıştırın. Su soğuk olursa daha iyi olur. Göze hitap etsin diyorsanız da süt ile yapın kahveyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İvet kaynatınca tadı değişiyorOrd. Prof. Dr. olaraktan kahveyi kaynatmayın. İlkin karıştırın. Su soğuk olursa daha iyi olur. Göze hitap etsin diyorsanız da süt ile yapın kahveyi
Dökülsün kahve uzmanlarıİvet kaynatınca tadı değişiyor
Banada biri öğretmişti önce kahve bardağa alınır sonra süt ayrı kaynatılıp içerisine dökülür bu şekilde lezzetli oluyor su ve sütü yarı yarıya koyanda var ama sade süt iyi oluyorDökülsün kahve uzmanları
OlabilirSen kahveyi az koymuşsun
Verin işte güzel bilgileri herkes faydalansınBanada biri öğretmişti önce kahve bardağa alınır sonra süt ayrı kaynatılıp içerisine dökülür bu şekilde lezzetli oluyor su ve sütü yarı yarıya koyanda var ama sade süt iyi oluyor
Canım çekti valla anlatırken diyet bitince bardaklarca içerim artıkVerin işte güzel bilgileri herkes faydalansın
Sütlü kahveyi bende çok seviyorum. Dediğin gibi kaynatmam
Ben şekersiz içiyorum Ondan diyette sıkıntı yok içiyorumCanım çekti valla anlatırken diyet bitince bardaklarca içerim artık
Şekersiz içermediğim için çayı bile bıraktım abla düz türk kahvesinden devamBen şekersiz içiyorum Ondan diyette sıkıntı yok içiyorum
Sende dene
Eee sen diyet bitince tekrar şekere başlarsan olmazYanına kuru meyve ile deneŞekersiz içermediğim için çayı bile bıraktım abla düz türk kahvesinden devam
Haftada bir sütlü tatlı yeme hakkım var ama yemiyorum çok hırs ettim şekerden çok ekmek bana kilo aldırıyordu tatlıyla pek aram yok şükürEee sen diyet bitince tekrar şekere başlarsan olmazYanına kuru meyve ile dene
İncir, kayısı, dut, üzümBen çayda şekeri 17-18 yıl önce öyle bırakmıştım.
Yeme canım boşa ödem oluyor. Benim neredeyse 3 ay olacak. Tatlı neredeyse hiç yemedim. Ama bitter çikolata birkaç sefer yedim. O sıkıntı olmuyor.Haftada bir sütlü tatlı yeme hakkım var ama yemiyorum çok hırs ettim şekerden çok ekmek bana kilo aldırıyordu tatlıyla pek aram yok şükür
Evet listem de ara öğün olarak var yoğurtla çok güzel oluyorYeme canım boşa ödem oluyor. Benim neredeyse 3 ay olacak. Tatlı neredeyse hiç yemedim. Ama bitter çikolata birkaç sefer yedim. O sıkıntı olmuyor.
Yulaf seviyor musun?
Yulaf, muz, ceviz, çilek, yoğurt ya da süt karışımı çok lezzetli bir tatlı oluyor
Kahvaltı olarak yiyorum bazen hemen etki ediyorEvet listem de ara öğün olarak var yoğurtla çok güzel oluyor
Benim de 5 gitti 7 kaldı ins 2-3 kilomun kaldığı günü görürümKahvaltı olarak yiyorum bazen hemen etki ediyor
Allah kolaylık versin canım
Benim son 2-3 kilo kaldı
Kesinlikleee 1.5 cay kasıgı koyuyorum ben de sütlü yapıncaBu arada kahveyi az koyunca daha içilebilir oluyor. Görsellikten daha çok tadı önemli benim için bir kere tepeleme bir tatlı kaşığı kahve koydum. Zehirimsi gibi oldu
Bu arada kahveyi 2-3 ayda 1 yapıp içerim
Vazgeçmezsen görürsünBenim 12 gittiBenim de 5 gitti 7 kaldı ins 2-3 kilomun kaldığı günü görürüm
Sen çaycısın o zamanBu arada kahveyi az koyunca daha içilebilir oluyor. Görsellikten daha çok tadı önemli benim için bir kere tepeleme bir tatlı kaşığı kahve koydum. Zehirimsi gibi oldu
Bu arada kahveyi 2-3 ayda 1 yapıp içerim
Ayy masallahhhh vazgecmicem insallah böyle devammmVazgeçmezsen görürsünBenim 12 gitti
İnşallah canımAyy masallahhhh vazgecmicem insallah böyle devammm