Bulduk da kaptırmadan alabiliriz umarımSöylemesem bilmiyor muydunuz
Aynen bulun diye söyledim
Bulamadık demeyin
Bizim memleket hâlen sogukhavalar ısındı. artık özellikle gündüz pek sıcak çaylar, kahveler cazip gelmiyor. dukan birası, soğuk madensuyu, soğuk kahve sezonu açıldı
Evet askerî personeli olan düğünlerde daha fazla silah sıkma oluyorOradaki akrabalarının çoğu polis
İnşallahBulduk da kaptırmadan alabiliriz umarım
Evet şu anda izliyorumEvet askerî personeli olan düğünlerde daha fazla silah sıkma oluyor
doğrudur. sen neredeydin canım?Bizim memleket hâlen soguk
Bu şehirden şehire değişir benceEvet askerî personeli olan düğünlerde daha fazla silah sıkma oluyor
Aşık veyselin hemserisiyimdoğrudur. sen neredeydin canım?
Merkez de değil ama köy düğünleri öyle geçen sene ki rekor 20 bin lira harcamıştı bunun için genelde herkeste silah varBu şehirden şehire değişir benceMalatya 'da silah sıkılmaz. Hatta silahı olan nadirdir
Bizim olmazMerkez de değil ama köy düğünleri öyle geçen sene ki rekor 20 bin lira harcamıştı bunun için genelde herkeste silah var
Keşke olmasa zaten nefret ediyorum bu durumdanBizim olmazHiç duymadım, görmedim
Hiç merakım yokBirde silah ruhsatı için sorulan sorular iğrenç şeyler aklıma gelenlerden midem bulanıyor alakasız gibi ama psikolojik durumunu anlamak için soruluyor
Burada köyde bağda kurt, domuz, aýı felan var korkutmak için kullanıyoruz ilçe yada ilde burda da görmedim silahHiç merakım yok
Eşimin silahını alırım, parçalarım vs... Korkmam yaniAma hiç bir yerlerde sıkayım vs demedim
Orası öyleBurada köyde bağda kurt, domuz, aýı felan var korkutmak için kullanıyoruz ilçe yada ilde burda da görmedim silah