Canım gül goncaaaammmm çok teşekkür ederimSosyalcim tebrik ederim . Ellerine sağlık.
Canım
Daha iyi olur nevosum, yarışma süresi kısalır. Herkes çabucak yapmak zorunda kalır tarifiniHanımlar bugün için sözleşmiştik ama ben biraz toparlayayım konuyu açarım. Perşembe olabilir mesela
Dikiş yerleri mi acaba iltihaplanmış?Abla inan düne kadar çok iyiydim. Neden, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Ameliyatta olsa hemen olurdu. Ben dün bu saatlerden beri kötüyüm.
Kırk yılın başında mesajımı yazıp pusuda beklemiştimHanımlar bugün için sözleşmiştik ama ben biraz toparlayayım konuyu açarım. Perşembe olabilir mesela
Antibiyotik kullandım canımDikiş yerleri mi acaba iltihaplanmış?
Belki de en başından beri vardı ama daha dün eşiği geçti de ağrı yapmaya başladı. Uyduruk ameliyatta bile antibiyotik kullanmıştım evde de. Doktor yazmamış mıydı?
Sebebinin erkenden bulunmasına da sevindim. Haftalarca sebebinin bulunması için yatanları biliyorumİnşallah ilaçlar da cevap verecek ve toparlayacaksın.
Aslında mesajım bile hazır ama kolumda serum zor yazıyorum. Ateşim var. Sürekli gelip gidiyorlar. O yüzden perşembe olsun temiz olsunKırk yılın başında mesajımı yazıp pusuda beklemiştimNasip. Bakalım perşembe günü kaynana adaylarım mı yoksa görümce ve elti adaylarım mı çatlayacak?
Tamam canım inşallahDaha iyi olur nevosum, yarışma süresi kısalır. Herkes çabucak yapmak zorunda kalır tarifinisen yeter ki iyi ol,hep iyi ol
Ben olsaydım amaan sizinle mi uğraşacağım deyip telefonu uçak moduna alırdımAslında mesajım bile hazır ama kolumda serum zor yazıyorum. Ateşim var. Sürekli gelip gidiyorlar. O yüzden perşembe olsun temiz olsun
Ben burayı çok seviyorum canımBen olsaydım amaan sizinle mi uğraşacağım deyip telefonu uçak moduna alırdım
Rabbim acil şifalar versin inşallah nevoşumAslında mesajım bile hazır ama kolumda serum zor yazıyorum. Ateşim var. Sürekli gelip gidiyorlar. O yüzden perşembe olsun temiz olsun
Senin gücünü biz hissediyoruz nevosumBen burayı çok seviyorum canımSizler farkında mısınız ama ben ne yaşarsam yaşayayım hep buradayım. Burada bana destek olan dostlarım, arkadaşlarım var. Ailem gibi yakın hissediyorum.
Düşün evim yıkıldı ben buradaydım, ameliyat oldum uyanır uyanmaz buradaydım. Şimdi hastanedeyim yine buradayım
Siz bana dua ediyorsunuz, güzel temennilerde bulunuyorsunuz. Birde başıma ne geliyorsa hep dik duruşumdan geliyor
Bir tane caps var ya arkada ev yanıyor o önde selfie çekiliyor, o benim işte
Görsel şölen sundun, konuyu özellikle takip ettim oylamayı kaçırmamak içinCanım Kadınlar
Bana oy verip ceviz kurabiyemin birinci olmasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederimiyi ki varsınız
@Lereenim
@Bonus
@blueworld
@kelebekmkelebek
@HanimKelesimiGetir
@lacey
@bulca
@White Mocha
@Istenmeyentuyy
@Nazli Altin Oran
@bulancak28
@labellevie
@sourapple
@ozrengin
MelodiminEsi
@Blue_Black
@Littlefinger
@annu
@zebekine
@pearlshine
@FURKER
@labellefille
@llylzll
@icefrezya
@Salvia
@C A N O
@sweetgirlcandy
@unuttumgitti
@Sayralow
@eisvogel
@KirazHanim
@seda3593
@Cuel
@reynax
@Kate82
@Blue_Peri
@_Winner_
@afilli54
@cemile___
@Pinkflambe
@Minaredenatbeni
@hestina
@Wonderfullady
@Chocolita
@nemesis
@Zuzushh the YARGI Machine
@Dahliadivin
@Amarylliss
@Alonya03
@Clementine__
@Helen88
@Limonsuzzcay
@Bal0ncuk
@alsem
@Pembe Lotus
@WunderLost
@Levaiz
@madamma
@theblackswan
@Minnosprenses
@Honkiponkitorino
@Oksijensizsu
@sarahconnor
@i p e k
@Matmazel -
@Denizyildizi21
@SairGece
@Zekta1
@Eslii
@DeLiBoN
@Deerreenn
@TeraziBurcu
@dahabellidegil
@hln09
@maya91
@Hayalkuran
@Moni moni
@rose7134
@beyons
@yosunlupapatya
@Hksu
@-Murphy-
@ParlayanGece
@Infinite Soul
@Misk kedisi
@kubramengus
@esmagulbahar
@endowarrior
@kbravysl
@Tamalya
@lila95
@asudeas
@bayangergedan
@tubakaradas
@Hazellll
@gehbilibilii
@Stargirl11
@Acelyax
@Mahliya
Çok incesin canım benim çok teşekkür ederimGörsel şölen sundun, konuyu özellikle takip ettim oylamayı kaçırmamak içinTebrik ederim
Hanımlar bugün için sözleşmiştik ama ben biraz toparlayayım konuyu açarım. Perşembe olabilir mesela
Canım benim bu durumda bile bunu düşünüyorsunAslında mesajım bile hazır ama kolumda serum zor yazıyorum. Ateşim var. Sürekli gelip gidiyorlar. O yüzden perşembe olsun temiz olsun
Sağ ol canım benimCanım benim bu durumda bile bunu düşünüyorsun
Sen konuyu açsan bile sen bu haldeyken biz nasıl kıyıp ta yazıp tarif isteyelim ki, sen yeter ki iyi ol, yarışma ne zaman olursa olur.