- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
KuzuummmmBenim en sevdigim kurabiyelerden birtanesiydi sende mükemmel yapmıştın tekrar tebrikler şampiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KuzuummmmBenim en sevdigim kurabiyelerden birtanesiydi sende mükemmel yapmıştın tekrar tebrikler şampiyon
Karnımdaymış ablacım tomografide öyle çıktı. Ağır antibiyotik verecekleri için hastanede kalacağım.Enfeksiyon çıkmış demi nerden olduğu belli değil diye,yazdım hatta görmedin herhalde en azından daha detaylı bir araştırma yapılıp neden kaynaklı olduğu belli olur.Çok geçmiş olsun canımcım inşallah neden olduğu belli olur.
Sağ ol canım belki daha iyi olurEnfeksiyonu atlatana kadar ordasin inşallah bir an önce iyileşip taburcu olursun .çok geçmiş olsun
Amin canım benimDaha iyi olup çıkacaksın canım nevosum benim
Hepimiz birer nazar duası okusak bomba gibi olursun inşallah yeter ki ağrıların kesilsin nevosbalimAmin canım benim
En azından bulunmuş nerede olduğu,antibiyotik iyi gelir tedavide,kaç gün kalacaksın bellimi.Karnımdaymış ablacım tomografide öyle çıktı. Ağır antibiyotik verecekleri için hastanede kalacağım.
Yok ablacım belli değil İlaca cevap vermeme bağlıymış.En azından bulunmuş nerede olduğu,antibiyotik iyi gelir tedavide,kaç gün kalacaksın bellimi.
Allah razı olsun canım benimHepimiz birer nazar duası okusak bomba gibi olursun inşallah yeter ki ağrıların kesilsin nevosbalim
Nevoş ya acaba ameliyattamı oldu enfeksiyon durumu,inşallah ilaçlar çok iyi gelirde atlatırsın bir an önce.Yok ablacım belli değil İlaca cevap vermeme bağlıymış.
Abla inan düne kadar çok iyiydim. Neden, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Ameliyatta olsa hemen olurdu. Ben dün bu saatlerden beri kötüyüm.Nevoş ya acaba ameliyattamı oldu enfeksiyon durumu,inşallah ilaçlar çok iyi gelirde atlatırsın bir an önce.
Aa sen mi yaptın. Tebrikler o zaman birinciliğin. Çok güzel görünüyorduCanım Kadınlar
Bana oy verip ceviz kurabiyemin birinci olmasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
@Lereenim
@Bonus
@blueworld
@kelebekmkelebek
HanimKelesimiGetir
@lacey
@bulca
@White Mocha
@Istenmeyentuyy
@Nazli Altin Oran
@bulancak28
@labellevie
@sourapple
@ozrengin
@MelodiminEsi
@Blue_Black
@Littlefinger
@annu
@zebekine
@pearlshine
@FURKER
@labellefille
@llylzll
icefrezya
@Salvia
@C A N O
@sweetgirlcandy
@unuttumgitti
@Sayralow
@eisvogel
@KirazHanim
@seda3593
@Cuel
@reynax
@Kate82
@Blue_Peri
@_Winner_
@afilli54
@cemile___
@Pinkflambe
@Minaredenatbeni
@hestina
@Wonderfullady
@Chocolita
@nemesis
@Zuzushh the YARGI Machine
@Dahliadivin
@Amarylliss
@Alonya03
@Clementine__
@Helen88
@Limonsuzzcay
@Bal0ncuk
@alsem
@Pembe Lotus
@WunderLost
@Levaiz
@madamma
@theblackswan
@Minnosprenses
@Honkiponkitorino
Oksijensizsu
@sarahconnor
@i p e k
@Matmazel -
@Denizyildizi21
@SairGece
@Zekta1
Eslii
@DeLiBoN
@Deerreenn
@TeraziBurcu
@dahabellidegil
@hln09
@maya91
@Hayalkuran
@Moni moni
@rose7134
@beyons
@yosunlupapatya
@Hksu
@-Murphy-
@ParlayanGece
@Infinite Soul
@Misk kedisi
@kubramengus
@esmagulbahar
@endowarrior
@kbravysl
@Tamalya
@lila95
@asudeas
@bayangergedan
@tubakaradas
@Hazellll
@gehbilibilii
@Stargirl11
@Acelyax
@Mahliya
Kurabiyenin yapım aşamaları hakkında konu var, içeriği inceleyebilirsiniz çok teşekkür ederimBen hala ceviz olmadığına emin değilim, tebrik ederim çok orjinaldi
Bendim canım, teşekkür ederimAa sen mi yaptın. Tebrikler o zaman birinciliğin. Çok güzel görünüyordu
Nevoşum bu kadar agri çekilir mi inş artık ağrını bari dindirsinler biraz rahatlaAbla inan düne kadar çok iyiydim. Neden, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Ameliyatta olsa hemen olurdu. Ben dün bu saatlerden beri kötüyüm.
Hastane mikrobu deniyor ya acaba öyle birşey mi oldu,inşallah öyle değildir,yada ameliyattan kaynaklı olabilir.Abla inan düne kadar çok iyiydim. Neden, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Ameliyatta olsa hemen olurdu. Ben dün bu saatlerden beri kötüyüm.
Hayır gördüm tabiki, çok iyi olduğunu anlatmak için öyle söyledim. Kırdıysam özğr dilerim. Ellerinize sağlık tekrardanKurabiyenin yapım aşamaları hakkında konu var, içeriği inceleyebilirsiniz çok teşekkür ederim
Tekrar tebrik ederim kiraz çiçeğimCanım Kadınlar
Bana oy verip ceviz kurabiyemin birinci olmasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
@Lereenim
@Bonus
@blueworld
@kelebekmkelebek
HanimKelesimiGetir
@lacey
@bulca
@White Mocha
@Istenmeyentuyy
@Nazli Altin Oran
@bulancak28
@labellevie
@sourapple
@ozrengin
@MelodiminEsi
@Blue_Black
@Littlefinger
@annu
@zebekine
@pearlshine
@FURKER
@labellefille
@llylzll
icefrezya
@Salvia
@C A N O
@sweetgirlcandy
@unuttumgitti
@Sayralow
@eisvogel
@KirazHanim
@seda3593
@Cuel
@reynax
@Kate82
@Blue_Peri
@_Winner_
@afilli54
@cemile___
@Pinkflambe
@Minaredenatbeni
@hestina
@Wonderfullady
@Chocolita
@nemesis
@Zuzushh the YARGI Machine
@Dahliadivin
@Amarylliss
@Alonya03
@Clementine__
@Helen88
@Limonsuzzcay
@Bal0ncuk
@alsem
@Pembe Lotus
@WunderLost
@Levaiz
@madamma
@theblackswan
@Minnosprenses
@Honkiponkitorino
Oksijensizsu
@sarahconnor
@i p e k
@Matmazel -
@Denizyildizi21
@SairGece
@Zekta1
Eslii
@DeLiBoN
@Deerreenn
@TeraziBurcu
@dahabellidegil
@hln09
@maya91
@Hayalkuran
@Moni moni
@rose7134
@beyons
@yosunlupapatya
@Hksu
@-Murphy-
@ParlayanGece
@Infinite Soul
@Misk kedisi
@kubramengus
@esmagulbahar
@endowarrior
@kbravysl
@Tamalya
@lila95
@asudeas
@bayangergedan
@tubakaradas
@Hazellll
@gehbilibilii
@Stargirl11
@Acelyax
@Mahliya
Allahım şifa versin canım Nevoş iyi olacaksınAbla inan düne kadar çok iyiydim. Neden, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Ameliyatta olsa hemen olurdu. Ben dün bu saatlerden beri kötüyüm.