• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Denenmiş Lezzetli Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    361
  • Anket Kapalı .
Enfeksiyon çıkmış demi nerden olduğu belli değil diye,yazdım hatta görmedin herhalde en azından daha detaylı bir araştırma yapılıp neden kaynaklı olduğu belli olur.Çok geçmiş olsun canımcım inşallah neden olduğu belli olur.
Karnımdaymış ablacım tomografide öyle çıktı. Ağır antibiyotik verecekleri için hastanede kalacağım.

Karnımdaymış ablacım tomografide öyle çıktı. Ağır antibiyotik verecekleri için hastanede kalacağım.
En azından bulunmuş nerede olduğu,antibiyotik iyi gelir tedavide,kaç gün kalacaksın bellimi.

Nevoş ya acaba ameliyattamı oldu enfeksiyon durumu,inşallah ilaçlar çok iyi gelirde atlatırsın bir an önce.
Abla inan düne kadar çok iyiydim. Neden, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Ameliyatta olsa hemen olurdu. Ben dün bu saatlerden beri kötüyüm.

Abla inan düne kadar çok iyiydim. Neden, nasıl oldu hiç bilmiyorum. Ameliyatta olsa hemen olurdu. Ben dün bu saatlerden beri kötüyüm.
Nevoşum bu kadar agri çekilir mi🥺 inş artık ağrını bari dindirsinler biraz rahatla🥺

Hastane mikrobu deniyor ya acaba öyle birşey mi oldu,inşallah öyle değildir,yada ameliyattan kaynaklı olabilir.
Yada bilmediğimiz başka şeyde olabilir.

Back