- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Buradaki yakının olarak benim adresimi verirsin sende. Üzülmene gönlüm razı olmadı Sırf insaniyetlik namına, gerçekten bakO yüzden ben katilamadan elendim işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradaki yakının olarak benim adresimi verirsin sende. Üzülmene gönlüm razı olmadı Sırf insaniyetlik namına, gerçekten bakO yüzden ben katilamadan elendim işte
Teşekkür ederim, darısı başına yeniden kuzuuuuuuuu
ammiiiinnnnTeşekkür ederim, darısı başına yeniden kuzuuuuuuuu
Bende öyle yapicam nazomm
Ellerinize ovuşturma emojisiBende öyle yapicam nazomm
Aşko,en çok sevinen yasminsay cancağızım olur
Kafası çorba bile olamayan ben buna sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim?Hıngel onda
Işte iyi insanlar hala varBuradaki yakının olarak benim adresimi verirsin sende. Üzülmene gönlüm razı olmadı Sırf insaniyetlik namına, gerçekten bak
kalbimden vuruldumKafası çorba bile olamayan ben buna sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim?
Hiç ama hiçbir fikrim yok yeni konumuzla alakalı, eski konuları da incelemeye vaktim olmadı.
Sadece olursa psihaliveyi kapmak içün uğraşırım, onun haricinde belki Balkan böreği için yarışırım.
Aşkım sadece biz öyle yapınca yetecek gibi duruyor mu gerçekten
Ben bu ay çok özeneceğim . Sıradan tarif bile olsa sunumu özeneceğimEllerinize ovuşturma emojisi
Sizin yorulmanoza kıyamıyorum ben
Ben bu sefer hiç özenmeyeceğim.Ben bu ay çok özeneceğim . Sıradan tarif bile olsa sunumu özeneceğim
Göz zevki ve becerisi gibi duruyor.Aşkım sadece biz öyle yapınca yetecek gibi duruyor mu gerçekten
Tencerede ya da tepside sunum zor elticimBen bu sefer hiç özenmeyeceğim.
Tencerede pişiyor ise tencerede, tepside pişiyor ise tepside ve ev içinde çekim yapacağım.
Beyaz tabak?Tencerede ya da tepside sunum zor elticim
SözEllerinize ovuşturma emojisi
Sizin yorulmanoza kıyamıyorum ben
Olay olurBeyaz tabak?
Fırına nasıl girecek tepsisizTencerede ya da tepside sunum zor elticim