- Konu Sahibi jarnana_21
-
canım çook teşkürler..yazdıkların için.....RABBİM kimseyi evlatsızlıkla sınamasın.....tez yakında isteyen herkezin muradını versin....canım jarnana sen kaç senelik evlisin..varmı bebiş...
Allah razi olsun arkadasim. Bugün transferim gerceklesti allah kismet ederse yazdigin dualarda okuyacagim.kaydirigubbakcemile5
Ayy bizde yaptık bunlarii bilmem kaç gün transferden sonrada tesbih çektik bol bol dur bakım bende kağıda bakıp yazdık
Rabbim herkeiznndualwrini kabul etsin ben çok inanmıştım zaten benim duayla oldu tüp bebek felan bahane diyorum ben çok dua vardı üstümde saolsunlar
Allah sizdende razı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.7gün yusuf suresini oku istersen şimdiden Allah kabul etsin
Naptin canım faydasini gördün mü 2 ay olmusPaylaşım için teşekkürler. Pek kimse uğramış ama bencede her şeyin başı dua. Bende Meryem süresine başladım Allah kabul ederse 40 gün her gün 1 bardak suya okunup içilecek. Yarısına geldim adet oldum. Bugün devam ediyorum inşallah. Allah hrseyin Hayırlı sini vrsin
Yok canım gebe kalamadım hala. Ama olucak Allahın izniyleNaptin canım faydasini gördün mü 2 ay olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?