- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Öylesin zaten devamBen de işte böyle geliyorum, hep Buradaymışım gibi yazıyorum lap diye asdsgahshdddffd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylesin zaten devamBen de işte böyle geliyorum, hep Buradaymışım gibi yazıyorum lap diye asdsgahshdddffd
Tamam aşkomTatildeymiş aşko,
NeyeGünaydın,hala devam mı ?
Et tokatlamaya
Devam tabiEt tokatlamaya
Günaydınsss
İyyyy sen burdasın
İyyyy sen burdasın
Abla bir dokun bim ah işit modundayım annelik çok güzel ama çoooooookkkk yorucu ya da bizim oğlan yorucu 3.5 ayda 2 diş patlattı sıpa. üstüne sünnet ettirdik. Şimdi yine dişler geliyor Ağız hep salyalı. uyku düzenini hala oturtamadık. Bazen gecede 5 kez kalkıyor bazen 1 kez. Ben yaRım gün işe gidiyorum. Eşimle birlikte bakıyoruz bebeğe. Yanımızda kimse yok. Oğlan da hep ilgi istiyor. 5 dk ayrı kalamıyoruz. Büyüme haftaları mı ne varmış, onlardayız sanırım. O yüzden sürekli bir kudurma peşindeGünaydınlar berrecim
Ne habrsin şeker bebek nasıl iyimi,sen hala iştahlı iştahlı yiyon demi
Selamlarrrrrr
Aman uyduruk bi şey. Muhallebi gibi, magnolya gibi. Sade Bisküvi kırıntısı, muhallebi, çilek reçeli, muz, fındık, çikolata parçaları, çikolatalı bisküvi filan. ne bulduysak içine katmışız tarzıTatlı neydi
Sağ ol şekerimAfiyet olsun
Seviyorum seniÖylesin zaten devam
Harekete bak harekete
kırgınımHarekete bak harekete
:kırgınım
Maşallah erkenden çıkmış dişi bile,gayet normal yaşadıkların böyle böyle büyüyorlar işte.Abla bir dokun bim ah işit modundayım annelik çok güzel ama çoooooookkkk yorucu ya da bizim oğlan yorucu 3.5 ayda 2 diş patlattı sıpa. üstüne sünnet ettirdik. Şimdi yine dişler geliyor Ağız hep salyalı. uyku düzenini hala oturtamadık. Bazen gecede 5 kez kalkıyor bazen 1 kez. Ben yaRım gün işe gidiyorum. Eşimle birlikte bakıyoruz bebeğe. Yanımızda kimse yok. Oğlan da hep ilgi istiyor. 5 dk ayrı kalamıyoruz. Büyüme haftaları mı ne varmış, onlardayız sanırım. O yüzden sürekli bir kudurma peşinde
Aman uyduruk bi şey. Muhallebi gibi, magnolya gibi. Sade Bisküvi kırıntısı, muhallebi, çilek reçeli, muz, fındık, çikolata parçaları, çikolatalı bisküvi filan. ne bulduysak içine katmışız tarzı
Sağ ol şekerim
Seviyorum seni
İyyyy sen burdasın
ben onunla kapışmıyorum bile artık ablaAyyyyy gne kapıştılarrrrr
Tek tüfeğim diyon yaniben onunla kapışmıyorum bile artık abla