- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Ahahajajajaj yaaNoluyor bu aşşalık yerdeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahajajajaj yaaNoluyor bu aşşalık yerdeeeeee
Ben kendimi üçüncü sanıyordum, ikinciymişimOylamayı beğenmediler
AynenEnteresanOna bir müdahalemiz olamıyor
Kuşum oylama bitiyormuşYeni kategori zeytinyağlılar olacakmışNoluyor bu aşşalık yerdeeeeee
Hayaller pasta, hayatlar fasulye.Kuşum oylama bitiyormuşYeni kategori zeytinyağlılar olacakmış
Nalet Nevreste işteHayaller pasta, hayatlar fasulye.
Yok öyle demeyelim de ne bileyim işte...Nalet Nevreste işte
Gelin yöresel de anlaşalımBak bayağı iyisinizYok öyle demeyelim de ne bileyim işte...
Ben bir daha bedava bakır bulamam yapma bunu bana ahsjsjjsjsGelin yöresel de anlaşalımBak bayağı iyisiniz
C A N O dikkat etBugün instagram sayfama biri mesaj atmışBenim hakkımda çok çirkin şeyler söylüyorlarmış
Acaba sac kavurmam kötü yola mı düşmüştür ya da kurabiyelerim otobana mı düştüBakamadım bile aklım kaldı
Ama evindesin ve Antep'tesinBen bir daha bedava bakır bulamam yapma bunu bana ahsjsjjsjs
Antep’in bana hiçbir faydası yok bu konuda. Hazır evimdeyken ne güzel pasta sunumu yapardım bee.Ama evindesin ve Antep'tesin
Senin için kaç aydır bekliyoruzAntep’in bana hiçbir faydası yok bu konuda. Hazır evimdeyken ne güzel pasta sunumu yapardım bee.
Zeytinyağlılar mi yeni kategori belli oldumu anlamadım yoksa şaşırtmaca miKuşum oylama bitiyormuşYeni kategori zeytinyağlılar olacakmış
Konu açılmadan hiçbir şey belli olmazZeytinyağlılar mi yeni kategori belli oldumu anlamadım yoksa şaşırtmaca mi
Demek bambaşka bir şey bizi bekliyorKonu açılmadan hiçbir şey belli olmaz
1Eylül akşam 20.00 da burada olun
3. bir seçeneğim varDemek bambaşka bir şey bizi bekliyor
İpucu????????Konu açılmadan hiçbir şey belli olmaz
1Eylül akşam 20.00 da burada olun
Bu ay baştan söyledim ramazana kadar ipucu yokİpucu????????