- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
O ara bebeler havuzdaydı. Üstlerini değiştim MalesefKız sen tarif mi kaptırdın kondisyonun düşmüş bebeyiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ara bebeler havuzdaydı. Üstlerini değiştim MalesefKız sen tarif mi kaptırdın kondisyonun düşmüş bebeyiiim
Neysem ilk 3 e girmekte iyipeki birinci kim3.sün canım:)
Yok almadımBendede ilk reklama tıklandı bir telaslandim ,üzülme kuzucum aldinmi başka tarif
Yok bebeyim onu almadım onda sunum kısıtlı ben mukellef bir sunum yapcamSen çok çökertme almış gibi duruyorsun amanişim
Sen katılmasanaaaaaaBakalım bu ay hangi bakır ay pardon et yemeği birinci olacak
1.yi söyemek yasakmı3.sün canım:)
6 ya da 7 galiba:)Ben kacinciyim hahahah
Senin vardı bakır tabağınBakalım bu ay hangi bakır ay pardon et yemeği birinci olacak
Elma var ama sanırım ilk kez umutsuzca yazdığım bişeyi aldımBeybi sende elma mı var ondan mı hızlısın
Yuh ya yuhhhh
Ben icli kofte yapiyodum bitirdim dur dedim bi siteye bakim 3 dk once etiketlemissin bi telaşla yazdim sansa istedigimi aldim birinci kim6 ya da 7 galiba:)
Çok fenalar. Onları kınıyorum
Hehbtmm anlaşıldı merkezElma var ama sanırım ilk kez umutsuzca yazdığım bişeyi aldım
Yaaaa biz garibanların da yüzü güldü sonunda
BendeeğğğğÇok fenalar. Onları kınıyorum
JOYz yazdıBen icli kofte yapiyodum bitirdim dur dedim bi siteye bakim 3 dk once etiketlemissin bi telaşla yazdim sansa istedigimi aldim birinci kim
Zalımuslar zamanimi durdurdunuz naptiniz
Çok şükürYaaaa biz garibanların da yüzü güldü sonunda