- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.557
Başta ben de elti sanmıştım sizi. Bir insan niye eltim der sevdiği birine hahahdhsjhdjd ben eltimi severim ama eltiler genelde sevilmez ya hani.Niye kandıralım yahu, sanal eltiyiz biz Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başta ben de elti sanmıştım sizi. Bir insan niye eltim der sevdiği birine hahahdhsjhdjd ben eltimi severim ama eltiler genelde sevilmez ya hani.Niye kandıralım yahu, sanal eltiyiz biz Nevreste
ozledim cunkuAhaha niyekine
nasilsin kanka?
Benim çevremde eltisini sevmeyen yok gezenticiğim. Yengelerim ve annem birbirleri için ölürler. Her şeye ilk onlar koşar.Başta ben de elti sanmıştım sizi. Bir insan niye eltim der sevdiği birine hahahdhsjhdjd ben eltimi severim ama eltiler genelde sevilmez ya hani.
Skandal bende elti saniyodum öfffBaşta ben de elti sanmıştım sizi. Bir insan niye eltim der sevdiği birine hahahdhsjhdjd ben eltimi severim ama eltiler genelde sevilmez ya hani.
Rahim ağzıni çok mu eşeledi acaba hafif dokunduruyorlar normalde. Yada regl erken gelmiştir sebepsizSize bir şey soracağım. Smear alındığı gün regl olması normal mi?
Normalde reglime 4 gün vardı, dün smear alındı ve gece regl oldum. Ya da bu regl mi?
Püüüü senden beklemezdim ansksjksSkandal bende elti saniyodum öfff
Biraz eşeledi, çubuğun ucu kanlıydı diye midem bulandı hattaRahim ağzıni çok mu eşeledi acaba hafif dokunduruyorlar normalde. Yada regl erken gelmiştir sebepsiz
Annemin de yengemle arası iyiydi hep. Ben de onlarda ne gördüysem öyleyim sanırım. Arkadaş gibiyiz, oturuz eş ailesi gömeriz hahhahahahhaBenim çevremde eltisini sevmeyen yok gezenticiğim. Yengelerim ve annem birbirleri için ölürler. Her şeye ilk onlar koşar.
Her elti BDV’dekiler gibi değil yani
Anne tarafımdaki yengelerim de bizi görünce deli olurlar. Hatta çok gitmiyoruz diye kızıyorlar. Fakat anneannem ve dedem çok iyiydi. Ondandır muhtemelen.Annemin de yengemle arası iyiydi hep. Ben de onlarda ne gördüysem öyleyim sanırım. Arkadaş gibiyiz, oturuz eş ailesi gömeriz hahhahahahha
Nalet kadin ya cok bastirmis demekkiBiraz eşeledi, çubuğun ucu kanlıydı diye midem bulandı hatta
Ardından giyinirken yığıldım
Ne kadan safım dimiPüüüü senden beklemezdim ansksjks
Kesinlikle.Ne kadan safım dimi
Hatta onu görünce sordum, regl mi başlamış diye. Hayır biraz zedelendi dedi.Nalet kadin ya cok bastirmis demekki
Profesyonel değil de kendi çapimda işte
Hıhı 15k takipçiliProfesyonel değil de kendi çapimda işte
KıskanmaHıhı 15k takipçili