- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
böyleyim kanks
bende oyleyim suan 10 kilo sut bana bende ona bakisoyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyleyim kanks
Gittim geçenlerde abla form verdi birde A/4 kağıdı istedi bir top ,formu doldurup verdim .kura ile çıkıyormuş öğretmenlerde seçme yokmuş. Sınıfları gezdim gösterdim nisaya. Aklıma takılanları falan sordumSağol canısı sende hep iyi ol,naptınız okul işini hallettiniz mi.
Günaydın canomGünaydın
Yirümmm Napcan yoğurt mu yapcan. Bende kv deden getirdim sütlaç yapayım diye düşünüyorum buzlukta yer olsa şişelere koyup atardım içine ,yerin varsa öyle yapabilirsin ufak siselerdebende oyleyim suan 10 kilo sut bana bende ona bakisoyoruz
5 kilosu peynir olacak yavrum her hafta boyle aliyorum :)) 5 kilosunu da yogurt baska turlu bizim bogaza uetmez yogurt falan marketlerdenYirümmm Napcan yoğurt mu yapcan. Bende kv deden getirdim sütlaç yapayım diye düşünüyorum buzlukta yer olsa şişelere koyup atardım içine ,yerin varsa öyle yapabilirsin ufak siselerde
hep öyle olur zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNiye kız benden korkma korkulacak gibi değil İnankı
giniydin mavişGünaydın
hey maşallahbende oyleyim suan 10 kilo sut bana bende ona bakisoyoruz
Oo iyi bereketli olsun kolay gelsinOh doğal yesinler ne güzel canım afiyet olsun kuzulara5 kilosu peynir olacak yavrum her hafta boyle aliyorum :)) 5 kilosunu da yogurt baska turlu bizim bogaza uetmez yogurt falan marketlerden
zaten cocuklar market yogurudnun tadini unuttu
Senide gördük cukhep öyle olur zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
giniydin maviş
hey maşallah
Cogumuzdan gecmisligi vardır sağolsunözellikle benim önceki ve üzerimden geçtikten sonraki fotoları hatırlayınca
Günaydın kuzular
Bak pişman olma bu dediklerine sonra
bence evde dene benim yaptigiim koy peyniri tadinda oluyor yumusak yagli peynir gibiOo iyi bereketli olsun kolay gelsinOh doğal yesinler ne güzel canım afiyet olsun kuzulara
Valla peynir dünyanın parası olmuş minikya ,benim kv yapiyor peynir gönderiyor ama kız hazır peynir seviyor dün aldık dedim günlük zam mı geliyor .bikac bişey aldık biton para tuttu göze görünen bişey yok
kanks tarif aldınmıbence evde dene benim yaptigiim koy peyniri tadinda oluyor yumusak yagli peynir gibi
5 kilo sutu kaynattiktan sonra yarim bardak sirke bir bardak yogurtla tekrar kaynatiyorum sonra suzmeye alip ustune agirlik koyuyorum
asagi yukari 1 kilo 200-300 gram peynir cikiyor bir hafta yetiyor bize :))
2 kilodan yapsan 400-50o gr ciksa yeter senin kiza eksi de olmuyor hem :))
Aldım bugün yapacaktım kaynananın hastane işleri bu güne sarktı yarın yapacağınmm inşallahkanks tarif aldınmı
Çok iyiDenemem lazım bı sağol canım börek vs yaparken falan iyi oluyorbence evde dene benim yaptigiim koy peyniri tadinda oluyor yumusak yagli peynir gibi
5 kilo sutu kaynattiktan sonra yarim bardak sirke bir bardak yogurtla tekrar kaynatiyorum sonra suzmeye alip ustune agirlik koyuyorum
asagi yukari 1 kilo 200-300 gram peynir cikiyor bir hafta yetiyor bize :))
2 kilodan yapsan 400-50o gr ciksa yeter senin kiza eksi de olmuyor hem :))
kanka insan kankasına bunu yaparmıAldım bugün yapacaktım kaynananın hastane işleri bu güne sarktı yarın yapacağınmm inşallah
Eğer iyi bir ağırlık koyarsan inan hazır peynir formunda oluyor benim oğlan da süzme peynir gibi az tuzlu peynirleri sever zaten sırf onun için yapıyorum yoksa Ezine hasretim gecmiyorÇok iyiDenemem lazım bı sağol canım börek vs yaparken falan iyi oluyor
kanka insan kankasına bunu yaparmı
Bulurum ağır koyacak bisiciklerEğer iyi bir ağırlık koyarsan inan hazır peynir formunda oluyor benim oğlan da süzme peynir gibi az tuzlu peynirleri sever zaten sırf onun için yapıyorum yoksa Ezine hasretim gecmiyor
Ben 5 kiloluk su bidonu koyuyorum temiz poşete geçir koy üzerineBulurum ağır koyacak bisicikler
Yesin bol bol afiyet olsun paşaya
Pahalıdir ezinede