Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gözyaşıyla uzadığını düşünüyorum kirpiğin hohohoh
Kirpiklerim azıcık rimmelli iken :);
Eki Görüntüle 500947
kızlr ben 26 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç kuaföre gidip kaş aldırmadım bir kere gittim ondada kuaför sen delimisin zaten kaşların ve düzgün hiç almana gerek yok demişti herkeste almadıgıma inanmıyordu cünkü gercekten cok düzgün ve orta kalınlıkta.
neyse ben değişiliklik olsun diye bi sıra kendim aldım üstten kötü durmadı bozuk durmuyor ama ben doğal haline geri dönmesini istiyorum ne yapmalıyım uzamasıda cok yavaş yani kısacık uzuor oda cıkanlar alınmayınca azıcık uzayınca cirkin durur ya hani kuaföre gitmemiş gibi öyle duruor die alıorum sizce eski haline dönmesi icin napabilirim kaşlarım cok kalın telli ve siyah oldugu icin ufacık ıcıkınca hemen göze carpıyor cabucak uzaması icin napabilirim ve eski haline dönmesi icin
en güzel yöntem kirpikleri kesmek ama ucundan 1 mm falan
deneyin pişman olmazsınız
hatta ben sadece kenarlarından kesmiştim uzadı çok güzel oldu hihoyyyt
Hade ya hiç mi işe yaramıyor.boşuna mi sarımsak kokusu çekiyorum ben.badem yağı içine sarımsak koydum da
Saçım için bakım yağına da sarımsak parçaları koydum.kirpikler kokuyor saç kokuyor. ay çok pis koku salarak dolaşıyorum.umarım işe yarar da bunlara değer :)
Ben Hint Yağını Deniyorum Oda ışe Yarıyor :)