Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kirpik uzatan bir çok yöntem var arkadaşlar ancak kullandığınız şeyi bıraktıktan sonra çıkan kirpikleriniz eski haline dönüyor
uzayan kirpik kısalır mı hiç :))
ARkadaşlar bilinen bişey ama denenmiş olarak oldugu için yadmcı olmak istedim her gece yatarken eskiden kalma bi rimel fırçasıyla tabe iiiiiicee temizledkten snraa badem yagını batırıp diplerden yukarı dogru sürün ama gözunuze kaçrmyın yanar hemncecik uyuyun snra sabaha görceksnz etksını kvrılmş olacak ve 4-5 gün snrada uzadıgını döklmedgni ve dolgnlaşmaya başladını görceksnz umaım faydalı olıurum :):):1hug:zemuszemus
Bende iki haftadır hint yağı sürüyorum. Eski rimelimi kullanıyorum bunun için hakikaten çok rahat oluyor gözlere kaçma gibi bir sorun yok.
Bu kadar kısa sürede kirpiklerim dolgunlaştı ve birazda uzadı. Rimel sürdüğüm zaman daha net görülüyor sonuç. Kullanmaya devam edeceğim inş..
bende istiyorum kirpik uzayacağını sanmıyorum ama gürleşir sanırım sen sadece hint yağımı kullandın kulak çöpü ile sürsen diplere daha iyi nüfuz eder die düşünüyorum herkess bişiy diyor ben şimdilik susam yağı ve vazelin deniyorum işe yaramazsa hint yağı dienicem badem yağı ile birlikte
Aynen kesinlikle katılıyorm badem yağı kaş ve kirpikler için gerçekten etkili, benim kirpiklerim normalde de uzun ama bir ara rimel filan çok kullandığım için dökülme, seyrekleşme oluyordu, o yüzden ben de badem yağı kullandım, dökülenler geri çıktı, yani bu bence saçı boyadıktan sonra bakım yapmak gibi gerekli bir şey rimel kullananlar için, hatta aşağıda resi ekledim şuanki hali, gerçi resimde pek belli değil ama az da olsa belli...ARkadaşlar bilinen bişey ama denenmiş olarak oldugu için yadmcı olmak istedim her gece yatarken eskiden kalma bi rimel fırçasıyla tabe iiiiiicee temizledkten snraa badem yagını batırıp diplerden yukarı dogru sürün ama gözunuze kaçrmyın yanar hemncecik uyuyun snra sabaha görceksnz etksını kvrılmş olacak ve 4-5 gün snrada uzadıgını döklmedgni ve dolgnlaşmaya başladını görceksnz umaım faydalı olıurum :):):1hug:zemuszemus
ya ben bunu çooook küçükken yapmıştım sanırım 9 10 yaşlarındaydım....saç kesilince uzar mantığıyla kirpiklerimi de kesmiştim tabi annemin haberi yok bilmeden doğru bişey yapmışım herhalde...ama şimdi sorunum da dökülmesi ve daha da kalınlaşmasını istiyor olmam...acaba bu hint yağı ve badem yağı gerçekten işe yarıyor muen güzel yöntem kirpikleri kesmek ama ucundan 1 mm falan
deneyin pişman olmazsınız
hatta ben sadece kenarlarından kesmiştim uzadı çok güzel oldu hihoyyyt