Gelinlik Modelleri Denediğim hiçbir gelinliğin resmini çektirmediler :(

auroraas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
133
2
46
İzmir
kızlar forumda gelinlik başlıklarını okuduğumda bi çok gelin adayının denedikleri gelinliklerin fotoğraflarını çekip foruma yorum almak için yüklediklerini görmüştüm...
ama hayatımda ilk defa gelinlik denemeye gittim...vitrininde birebir olmasada elimdeki resimlere en çok uyan melek modaydı...bana ellerindeki hazır gelinliklerden istediğim modele en yakınını denettiler... yanımda sadece annem vardı..ordan mahperiye gittim...orda da aynı...ben şimdi ne giydiklerimi tam olarak hatırlıyorum ne de aileme ne de nişanlıma gösterebiliyorum sizce bu işte tuhaflık yok mu? bende bayana bi daha nişanlımla gelip ona göstermem lazım dedim "herkes için bi daha giyemezsin dedi" eee fotoğrafta çektirmiyosunuz dedimm nasıl olcak bu işş yaa

Saçmalamışlar! Fotoğraf çektirmiyorlar evet ama bir daha giyemezsin olayı mantıksız..
Aklımda şüphe olduğu müddetçe on kere de giyerim iyice saçmaladı bu gelinlikçilerr artık

Allahim ya nekadar gozu donmus saticilar bunlar! buyuk bir hitimalle gelinligi satin al diye demis, bir nevi gozunu korkutmus.. bir cok yer resim cekilmezsine karsi ama herkez icin tekrar giyemezsin demezside cok tuaf zaten oyle diyen birinde cok beyensende o gelinligi alma derim.

fotoğraf olayını biraz anlayabiliyorum model çalınmasın başka yerde diktirmesinler diye bir önlem ancak kabıne 2 kişi girseniz çok süper olmasa da fotograf çekebilirsiniz diye düşünüyorum. ama bi nokta varki çok çok sinirleniyorum oda şu ;

ben bu gelinlikçilerin afrasını tafrasını anlamıyorum vallahi anlamıyorum billahi anlamıyorum anlayan varsa beri gelsin. arkadaşımla yengesi için bir gelinlikçiye girmiştik (çok iyi hatırlıyorum yerini bakırköydeydi klisenin karşısında şimdi kapandı orası) bir azar yemediğimiz kalmıştı. danteli seçtirmiyodu kadın bize modeli beğenin kumaşı biz kullanıcaz diyodu. güç bela dantel seçtirmeye razı ettik diğer kumaşları göstermek bile istemiyordu. ben böyle bir şey görmedim. gelinliği diktiren ben olsam o dükkanı başına yıkardım .

çok özel günde giyilsede insan hayatında bir kerede giyse gelinlik dediğin uzun beyaz elbisedir önünde sonunda dimi yani , sende o elbiseyi diken insansin atom parçalamıyosun ki gelinlik dikiyosun.

nedemek herkes için giyemezsin o herkes değil damat adayı hem emin olana kadar yüz kerede giyerim bin kerede giyerim.diktirirken de kullandığın ipliğe kadar da kontrol ederim. hayrına yapmıyorsun o işi karşılığını alıyorsun hemde dünya para verereik alıyorsun. bir gelinlik fiyatına asgari ücretli insanlar en az 2 ay çalışıyorlar.
yüz vermeyin bunlara arkadaşlar porfesyonel olarak işlerini yapsınlar mesafe koyun tavır koyun ciddiyim. çoğunda saygısızlık dizboyu.ya saygısızlar ya da kapıdan girince aşkıım canıımm cicim diyecek kadar laubaliler .bak sinirlendim yine

bu şekilde ticaret yapan, ticaretten zerre kadar anlamayan, yaptığı işin ne derece hassas olduğunun hala farkına varamamış bir bayana para kazandırmayın. belki o cümleyi sarfetmeseydi, siz çok memnun kalacaktınız ve oraya daha fazla müşteri kazandıracaktınız ki ticareti iyi bilen biri bunu öngörecek kapasitededir.

fotoğraf çekimini ben de yaşadım, emeklerinin çalınmamasını istiyor olabilirler. hak vermek gerekir..

arkadaşlar tabiki emek çalmak gibi bişi yok ortada... çünkü gittiğim hiçbi yerde "ewt bu" diyecek kadar hiçbir gelinliği beğenmedim.. elimde çıktılarla geziyorum zaten...amacım sadece şuydu annemle birine gidebildim, diğerinede nişanlımla... ee ben heryere cümbür cemaat sülalemle mi gidicem herkes görsün fikir versin diye kaldı ki ben bile hafızamda detayları tutamıyorum.. dün bi yere girdim white house diye... kadın "ben sana sadece bir gelinlik deneticem" dedi... onlarca gelinlik var bide şuna bakayım diyemedim... amacım kalıpların vucüdumda duruşunu nişanlıma kardeşlerime aileme gösterebilmek ve bedenime en yakışan kalıbın üstünde çalışmak..yani modellerini bile beğenemedim ki çoğunun.. nası yapıcam bu işi halledicem bilemedim :44: beğendiğim modele biçtikleri fiyatıda ayrıca bi başlık altında açmayı düşünüyorum...

bizde arkadaşıma gelinlik bakmaya gittik beğendik nişanlıma göstereyim dedi kız kapora bırakmadan fotoğraf çekemezsiniz demişlerdi bizde verdik resmi öyle çektik

bırak fotograf cektirmemeyi ben denetmeyen bi yer bile gördüm hayır anlayamadığım denemeden nası diktirmemi beklio bi acaip olmus bu gelinlikçiler valla

Bos ver canim, bu kadar paniklesme! Bende ilk basda sok icindeydim bu saticilarin bozuk davranislari yuzunde ama ben eyer bana Kim nazik davranmadiysa ordan cikiyorum ve nasil olsa bir tane bulup alacakdim. Ne kadar kaba insanla karşılaşdıysam okadarda nazik insanlarla karşılaşdım. Aynı yerden 1O tane giydiğimde oldu hata resim cekdirdigimde oldu.
Allahım hele Alman bir satıcı vardi, kabus gibiydi. Fikrimi almadan iyirenc bir şey giydirmişti ve beni annem dahi kimseye göstermedi maniak. İcine sinene kadarda sakın alma. Ayrıca herkezden fikir Alman iyi ama diyer tarafdan çok kafanı karışmasını saglar.. Diyeyim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…