Demirtaş'a gelen çiçek geri gönderildi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
HDP Genel Merkezine gelen bir çiçek, güvenlik görevlileri tarafından şüpheli olduğu gerekçesiyle binaya alınmadı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş adına gönderilen bir buket çiçek, parti genel merkezi girişindeki güvenlik görevlileri tarafından önce elle kontrol edildi. Daha sonra metal dedektörüyle yapılan aramada uyarı sesi gelmesi üzerine şüphelenen güvenlik görevlileri, çiçek buketini kabul etmeyerek getiren kişiye iade etti.

Çiçeği getiren kişi, buketi kimin gönderdiğini bilmediğini, adresin HDP Genel Merkezi olduğunu söyledi.

Suruç'taki terör saldırısının ardından HDP Genel Merkezi'ne siyah bayrak asılmış, parti binası girişinde ve önünde ise güvenlik önlemleri artırılmıştı.
http://www.milliyet.com.tr/demirtas-a-gelen-cicek-geri/siyaset/detay/2090501/default.htm

Mağdurum da mağdurum Edebiyatı erken başladı

Senin toplumun benim toplumum diye birşey yok TÜRKiYE var
Bunu kafanıza sokun
Tek dil tek bayrak
Ortalığı karıştırmaktan vazgeçin artık
Yeter vallahi yeter

toplumun derken ırk dilden bahsetmedim.

arkdaşlarınla oturduğun bir toplantı durumu sohbet iin bile olsa toplum oluşturur. bu bir topluluktur.

toplumun derken ırk dilden bahsetmedim.

arkdaşlarınla oturduğun bir toplantı durumu sohbet iin bile olsa toplum oluşturur. bu bir topluluktur.
Altın günü yapmıyoruz şu durumda farkındamısın bilmem

Senin toplumun benim toplumum diye birşey yok TÜRKiYE var
Bunu kafanıza sokun
Tek dil tek bayrak
Ortalığı karıştırmaktan vazgeçin artık
Yeter vallahi yeter
size gercekten samimi bir sekilde bir soru sormak istiyorum almanyada da karsilastigim bir tutum icinde oldugunuzdan. belki merakima siz bir cevap bulabilirsiniz? söyle ki almanya da yasiyorum ve buradaki türk vatandaslarina alman hükümeti büyük yardimlar yapiyor. sosyal hizmetler yani para yardimlari ( tabi bu issizler veya kazanci cok iyi olmayan kisiler icin) kendine ev tutamayan parasi yetmeyen insanlara cok uygun fiyatli evler veriliyor. cocuklar okullarda türkce yani anadilde egitim görüyor. yüzlerce dükkan yüzlerce vakif eglence geceleri oluyor. ama tanidigim bircok insan almanlarin pis bir millet oldugunu almanyayi sevmediklerini almanlarla arkadas olmak istemediklerini söylüyorlar. isim geregi yabancilarla bu konu hakkinda konusma firsatim oldugu icin haberdar oluyorum. gelelim asil sormak istedigime. bunlara ragmen burada türk politikacilar cok aktif ve insan haklari konusunda cok toplantilar konusmalar oluyor. simdi alman devleti kalkip begenmiyorsaniz gidin tek dil tek bayrak dese cevabiniz ne olurdu? mesela türk politikaciyi öldürmek istese alman fasistler ne derdiniz?

helal olsun ... verecegı cevabı cok merak edıyorum

Selo denen şahsiyet bu kadar tutulmadigi bir zamanlar vardı
işte o zaman buralar milliyetci kaynıyor idi
ben burada Kürtlerin tarihi acılarını savunurken hiçe sayiliyordu her şey
ne ara bu kadar sevdik celladimizi

Selo denen şahsiyet bu kadar tutulmadigi bir zamanlar vardı
işte o zaman buralar milliyetci kaynıyor idi
ben burada Kürtlerin tarihi acılarını savunurken hiçe sayiliyordu her şey
ne ara bu kadar sevdik celladimizi

kendi adima konusabilirim sadece. bu sayfa ile yeni tanistim diger forumlardan burayi gördüm.
kabullenmeliyiz ki eger insanlarin bize terör ile yaklasmasini istemiyorsak siyaset yapmalarina karsi cikamayiz.

kendi adima konusabilirim sadece. bu sayfa ile yeni tanistim diger forumlardan burayi gördüm.
kabullenmeliyiz ki eger insanlarin bize terör ile yaklasmasini istemiyorsak siyaset yapmalarina karsi cikamayiz.
Ah ah keşke bu kadar net olsa her şey
Bu arada kişiye yönelik bir şey yazmadım
Tartisigim çok kişi oldu ama rumuz falan hatırlamıyorum zaten
bir de her ne olursa olsun ben bunlara olan ani ve anlamsız sevgiyi anlamıyorum anlamayacagim

Bir de buna karşı yapılan aciz bir savunma var ki içler acısı neymiş dağdan iktidar indirmis
öf çok dertliyim bu konuda

neden anlamsiz sevgi diyorsunuz ? biraz daha acabilirmisiniz

seçim sürecinde nasılda meleklerdi değil mi? geçmişini bilmesem demirtaşa oy verebilirdim o konuşmalardan sonra. burda kimileride barış için kardeşlik için demirtaş diyorlardı.

sahi o emanet oylar geri alınabiliyor mu?

siz haberleri nereden okuyorsunuz sorabilirmiyim? bugün en az 10 ayri televizyon kanalindan suructaki bombacinin kimligini ögrendim izledim ve diyarbakir bombacisi isid üyesiyle ayni yan örgütten olduklari ortaya cikti. ikiside adiyamanda islam ocagi mensuplari.

yandas medya dogru medya demek degildir. arastirin.

orada hdp üyeleri ölmüstür. ama nedense suclu da hdp. partiler kendilerine bakip hükümet olarak biz neden güvenlik saglayamiyoruz demiyorlar. herkes hdpyi hedef gösteriyor..böyle cikilmaz aydinliga okumak bilmek lazim..

Hdp uyelerini değil milletvekillerini sorgula. Mesela figen yuksekdagin Suruç'a gitmekten neden son anda vazgectigini sorgula. Hadi kolay gelsin

Hdp uyelerini değil milletvekillerini sorgula. Mesela figen yuksekdagin Suruç'a gitmekten neden son anda vazgectigini sorgula. Hadi kolay gelsin

ben üzerime düseni yaparim da siz cevap verebilirmisinz soruma?
neden milletvekillerinin gitmesini isterdiniz? Bülent Arincin da kastettigi gibi „onlar da gitseydi onlar da yok olsaydi“ demek icin mi? iyi ki gitmemisler iyi ki ölmemisler demek yerine. düsündürücü

Oraya gitmekten son anda vazgecmeleri ve hiçbir mv.nin orda olmayışı insanin aklina patmadan haberdar olduklarını getiriyor haliyle. Çünkü lgbt dahil her olusumun gosterilerinde boy gösteren bir parti
Hdp. Ne oldu da Suruç'a gitmediler hatta son anda vazgectiler? Gerçekten bunu dusunemiyor musunuz?

Bülent Arınç'ın da soylemeye çalıştığı bu. Boşuna carpitmaya çalışmayın

konuyu carpitmaya calisan sizsiniz bu cok belli maalesef. olaylari yaratan insan haklarina özgürlügüne kelepce vuran, yolsuzluktan, insanlari ötekilestirmekten baska bir sey yapmayan, toplumu birbirine düsürmeye calisan bir parti varken, baris diye en zor sartlar altinda secime giren bir partiye yüklenmek ne güc gösterisi ama.

Cok belli ki o parti secim sonuclarindan memnun degil. Hdpye oy veren kitleyi „bize oy vermezlerse baris sürecinin filmini cekerler- baris süreci biter“ diye hangi hakla tehdit eder? Karalama kampanyasi uygulayip oturup insa ettikleri nefreti büyük bir gururla izliyorlar. cok yazik. Ama bakin sözlerini tuttular baris sürecini bitirdiler.

Diyarbakirdaki patlama Selahattin Demirtasin konusma sirasinda meydana geldi. Oldu olacak reklam icin kendi kendinizi bombaliyorsunuz diyin madem.

Eve hirsiz girdi diyoruz- kapiyi kilitleseydiniz diyorsunuz..HIRSIZIN hic mi sucu yok?

bu

bu arada sunu da söylemek istiyorum. son günlerde yasanan bu üzücü gündem nedeniyle herkeste normal olarak bir sinir vardir. amacim sizin oyunuzu veya düsüncenizi sorgulamak degil kesinlikle. bir tartisma yaratmayi da istemem. ama zannediyorum bana burada yazilanlar cok sey katmayacak ve bu yüzden mesajimi yöneticilere ilettim. Sizlere iyi sohbetler arkadaslar.
sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…