Demirtaş'a çocuklarını kurban etme sözü veren anne

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
PKK'lı annesi Demirtaş'a sarılıp ağlayarak, "Erdoğan duysun iki çocuğum daha var onları da sana, Sur'a kurban ederim" dedi.
Demirtaş'a sarılarak verip gözyaşı dökerken, "Erdoğan duysun; iki çocuğum daha var. Onları da sana, Sur'a kurban ederim" dedi.

HDP, DBP, DTK'nın öncülüğünde Avrupalı sol partiler ile birlikte düzenlenen 'Avrupalı Sol Partilerin Dayanışması Konferansı' Diyarbakır'da yapıldı.

Sur ilçesinde çatışmalarda çocuklarını kaybettiği iddia edilen aileler de katıldı.

"İKİ ÇOCUĞUM DAHA VAR.."
Bir PKK'lı annesi, Sur'da etkisiz hale getirien kızı Rozerin Çukur'un fotoğrafını SelahattinDemirtaş'a sarılarak verip gözyaşı dökerken, "Erdoğan duysun; iki çocuğum daha var. Onları da sana, Sur'a kurban ederim" dedi.

DEMİRTAŞ: "ÖYLE DEME"
Rozerin Çukur'un fotoğrafını alan Demirtaş, anne Çukur'un "Çocuklarım sana kurban olsun" sözleri üzerine "Öyle deme" dedi.

http://www.ensonhaber.com/demirtasa-cocuklarini-kurban-etme-sozu-veren-anne-2016-02-21.html

Nasıl bir hastalıklı hal ise pkkyı ilah gibi görüp onlara binbir emekle büyüttüğü çocuklarını kurban vermek istiyor. Kafayı yememek elde değil!

yorum yazacağım. aklımdan bir sürü şey dilimden bir sürü söz geçiyor ama onlar bana kalsın ban yemek istemiyorum.

Şöyle bari diyeyim be cahil kadın kimi kime ve kim için feda ediyorsun.oradaki yapılan çatışmada kürt halkını düşünen mi var.halk bıkmış halk perişan bunları bilmek görmek için akıllı olmaya gerek yok ki azıcık etrafına bakın yeter.

ne Şehittir ne gazi
b.k yoluna gitti niyazı cehennemde yansın inşallah kızın...

Bitmeyecek . Bu kafada analar (!) bitmedikçe bitmeyecek !

Evladını neye kime ne için feda ediyorsun be kadın ? Pkk olmasa yaşadığın yerde benim derdimden büyük derdin kalmayacak .

Başınızdaki belayı dost bellemişsiniz , yazık .

Sen aleni devlete , askere karşı militan büyüt , ölsün uğruna de ... Nasıl olsa birileri çıkar arkanızdan sivil halk der!

ülke topraklarının bütünlüğünü korumak için Türkiye diğer ülkelerle savaşır bu kadının dediğini anlarım. Ama şu aşamada sadece lanet okuyorum bu kadına. onca ana evlatsız, evlat babasız kaldı yazık.

bu zihniyetteki analar ölüp gebermedikçe bizim askerimizin daha çoook işi var bu Ş..sizlerle..

Aynı "feda etme" olayı asker aileleri içinde geçerli değil mi?
Çoğunluk, "bu vatana, bu devlete vb feda olsun" naraları eşliğinde tabutlara sarılmıyor mu?

Ve bence, ikiside aynı derecede yanlış.
Kimse, kimseye feda edilmemeli.

Allah aşkına ikisi bir mi ? Asker vatana feda ediyor kendini bu kadın şahsa feda ediyor . Vatansız yaşanmaz ve gerekirse vatana can feda edilir ama kula kulluk yaparcasına evlat bu s.refsizlere feda edilmez . İkisini ayni kefeye koyuyorsunuz ya pes!

sınırsızca hepsı bırden kurban edebılır , hatta kendısıde kurban olsun
boyle analar oldugu surece vatanın bolunmesını ıstemeyen bız normal ınsanlar olarak ! ısımız zoorr
ne kadar azalırlarsa okadar ıyı acıkcası

İkisini nasıl birbirinine benzetirsiniz. Biri ülkenin huzuru güvenliği için canı pahasına savaşıyor diğeri ise kalleşlikten başka yaptığı nedir?

Fakat, ideoloji farklılığını anlayamıyorsunuz.
Burada daha derin konulara girerek yazamam.

Diyebileceğim tek şey, görüş ya da amaç önemli olmaksızın, feda olma eyleminin yanlış olması.
Çünkü herkes biliyor ki, vatan kadar özgürlükte, adalette kutsaldır.
Ve yine herkes biliyor ki, insanlar birbirinden farklı görüş ve inançlara sahip.
Önemli olan, hangisinin feda etme noktasında haklı olup olmadığı değil,
genel olarak bu eylemin özünde yanlış olduğudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…