• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş'a çocuklarını kurban etme sözü veren anne

Gözü kör olmuş bu kadının. Yerinden yurdundan olan insanların, okula gidemeyen çocukların,sokağa dahi çıkamamalarının sebebi ne/kim?
Bu terör örgütü olmasaydı huzurla yaşayacaklardı halbuki.
Birde çocuklarımı kurban ederim diyor,ne uğruna.
Yazık,bu insanları korumak uğruna devletin askeri,polisi ölüyor orada.
 
Selahattin Demirtaş ve benzeri terörist/ve terör yandaşlarının akrabası çoluğu çocuğu hiç o dağlarda kurban falan olmuyordur bence..
Aynı şuandaki en üst makamda oturanların çocuklarının askere gitmeyişi gibi, yada o makamlarda gücü yetenin çocuklarının gitmeyişi gibi..
1985-90 yılları arasında küçüktüm, o sıralarda tv yi ne zaman açsam pkk köy baskınları yapıp (yani kendi halkını öldürerek) onlarca yüzlerce insanı katletti haberleri olurdu.. O zamnlar tv lerde buzlamazlardı, alenen olurdu görüntüler.
Oranın insanı çabukmu unutmuş, yoksa beyin yıkama mekanizmalarımı çok yoğun çalışıyor anlamadık gitti..
Şu güne kadar bu kadın ve gibileri terörist yetiştireceğine, teröre karşı koysaydı bu gün bunlar olmazdı.
Eğer cumhuriyet kurulduğundan beri doğu kendini ötekileştirip, devlet yardımlarını heba etmeseydi, kendilerince aslında ideolojik savaş adı altında bazı yabancı ülkerin gazına gelmeseydi bu gün mutlu refah savaşsız yaşanabilirdi..
Hatta seçtiğimiz politikacılar bile farklı olurdu..
Bu gün savaştıklarını sandıkları, insanları bombalayarak öldürdükleri konunun asıl sebebini bile bildiklerinden emin değilim.
 
Aynı "feda etme" olayı asker aileleri içinde geçerli değil mi?
Çoğunluk, "bu vatana, bu devlete vb feda olsun" naraları eşliğinde tabutlara sarılmıyor mu?

Ve bence, ikiside aynı derecede yanlış.
Kimse, kimseye feda edilmemeli.
Hadi ya ! Gerçekten mi?
 
PKK'lı annesi Demirtaş'a sarılıp ağlayarak, "Erdoğan duysun iki çocuğum daha var onları da sana, Sur'a kurban ederim" dedi.
Demirtaş'a sarılarak verip gözyaşı dökerken, "Erdoğan duysun; iki çocuğum daha var. Onları da sana, Sur'a kurban ederim" dedi.


HDP, DBP, DTK'nın öncülüğünde Avrupalı sol partiler ile birlikte düzenlenen 'Avrupalı Sol Partilerin Dayanışması Konferansı' Diyarbakır'da yapıldı.

Sur ilçesinde çatışmalarda çocuklarını kaybettiği iddia edilen aileler de katıldı.

"İKİ ÇOCUĞUM DAHA VAR.."
Bir PKK'lı annesi, Sur'da etkisiz hale getirien kızı Rozerin Çukur'un fotoğrafını SelahattinDemirtaş'a sarılarak verip gözyaşı dökerken, "Erdoğan duysun; iki çocuğum daha var. Onları da sana, Sur'a kurban ederim" dedi.
i_7516.jpg


k_4811.jpg


DEMİRTAŞ: "ÖYLE DEME"
Rozerin Çukur'un fotoğrafını alan Demirtaş, anne Çukur'un "Çocuklarım sana kurban olsun" sözleri üzerine "Öyle deme" dedi.

l_7410.jpg




http://www.ensonhaber.com/demirtasa-cocuklarini-kurban-etme-sozu-veren-anne-2016-02-21.html
Bu milletin ekmeğini ye . suyunu iç hastanesine hasta olunca git , çocuklarını okut devlet okullarında . sonrada NANKORLUK .
 
Aynı "feda etme" olayı asker aileleri içinde geçerli değil mi?
Çoğunluk, "bu vatana, bu devlete vb feda olsun" naraları eşliğinde tabutlara sarılmıyor mu?

Ve bence, ikiside aynı derecede yanlış.
Kimse, kimseye feda edilmemeli.

Entresan bir bakış açısı . (Entresan kendi içinde çok şey ifade ediyor bu cümlede)

Kişinin bireyselliği ve özgürlüğü bir noktada tıkanır . Ve hemen hepimiz Cumasını bekleyen Robinson olmadığımız için , toplum içinde ortak değerlerle yaşarız .
Bayrağın , milletin , vatanın ,dilin, inançların , fikirlerin , geçmişin bir veya bir kaçı ortak paydamızdır ve aidiyet duygusu verir . Bu aidiyetle de bir şeylere bağlanırız . Bağlandığımız değer uğruna da yeri gelince savaşır , savaşırken de ölebiliriz . O bağlılıkla vatan için ölmek saçma gelmeyi bırak gurur verir . Ha bu insanın zayıf olduğu algısı oluşturabilir ama bence aslolan bunu inkardaki zaafiyettir .
Bu kadında uğrunda dava dediği şeye evlat feda ediyor . Benim için beş para etmez , ciğersiz , namert ,kalleşce , nankör, cehalet dolu ve haksız bir dava .

Bir dava uğruna can vermek arasındaki 7 farkı yazdım yukarıda . O yüzden bu iki fedanın altındaki hak ve onur erdemlerini yok sayıp , aynı şey demek büyük hata bence .
 
Cennet analarin ayaklari altinda derler. Bir anne evladinin cehennemi nasil olur. Kula kurban olmak hangi mantiga yatar. Heleki evlat kurban edilir mi?
 
Back