Demirtaş: PKK'lı Cenazesine Gitmeyen Vekile Soruşturma Açarım

Kendisi değil ailesi hdp ye oy veren bir arkadaşım var. Onlar göğsünü gere gere, açıkça hdp=pkk diyolar.

Lakin burada hdpyi tutmayan insanlara onların eşit olmadığını anlatamıyoruz. Inatla kabul etmiyolar. Amaçları ne gerçekten cok merak ediyorum.

yaa açık açık eş başkanları diyor bunu zaten neyini kabul etmiyorlar ki.
Başka bir düşünceyle bakış açısıyla bakarak hdp'ye oy verilebilir ama hdp=pkk eşitliğini kabul etmekte boynunun borcu yani.

Adam açık açık konusuyor. Hala hdp ye sempati duyan varsa da ''Benim abim dağa cıktı savaşıyor ben onla gurur diyorum '' diyen içimizdeki bölücülerdir başka açıklaması yok.

Kendisi değil ailesi hdp ye oy veren bir arkadaşım var. Onlar göğsünü gere gere, açıkça hdp=pkk diyolar.

Lakin burada hdpyi tutmayan insanlara onların eşit olmadığını anlatamıyoruz. Inatla kabul etmiyolar. Amaçları ne gerçekten cok merak ediyorum.
Kabul etmedikleri gibi neden ayri olduklarini da aciklamiyorlar.

Diyorsun bak vekil silah goturuyor militanlara, bak vekil erzak götürüyor teroristlere, bak oz yonetim ilan ediyorlar pkkya hizmet ediyorlar, bak terorist cenazelerinde en on saftalar, bak Aponun heykelini dikecegiz diyorlar, bak pkk sizi tukuruguyle bogacak diyorlar.... Boyle uzar da gider. Biri de cikip suara bir cevap versin

Hdpye oy ver ama gozunu seveyim hdp pkk farklidir deme.

Bunları göre göre hala hdpyi destekleyenler=terörist sempazitanı

Aslında bir çoğu sempatizanlıktan yapmadı bunu.
Akp gitsinde ne olursa olsun kafasındaydı herkes. Ebi de selo başarılı bir kampanya yürüttü biz türkiye partisiyiz v.s diye insanlarda inanıp oy verdi.şans verdi.
Bu olanları görüp pkklılar dışında kimsenin oy vereceğini düşünmüyorum ben.

Aslında bir çoğu sempatizanlıktan yapmadı bunu.
Akp gitsinde ne olursa olsun kafasındaydı herkes. Ebi de selo başarılı bir kampanya yürüttü biz türkiye partisiyiz v.s diye insanlarda inanıp oy verdi.şans verdi.
Bu olanları görüp pkklılar dışında kimsenin oy vereceğini düşünmüyorum ben.
hadi bir hata yaptılar inandılar diyelim

bu son olaylardan sonra hala ne gerekçeyle hdp ye oy vermenin mantığı olabilir

onca şehit kanı döken eli kanlı katil bunlar
illa akp gitsin istiyorsan başka parti mi yok köküne kıran mı girdi de ille hdp

kizlar siz bu cocuklari hiiiic anlamiyorsunuz.
simdi bu cocuklar diyor ki: pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim.
yani nisantasi etilerden oy alirken, pkk nin oylari giderse ne anlami kaliirr.
yani bu cocuk hep boyle ikiyuzlu oynamak zorunda, anadiniz mi :KK53:

o yuzden humanistliginizi takinin, az saygili olun he.

Bazı doğuda yasayan insanlar bunların kardeşlik sözlerine inanıp veriyor oylarını bu teröristlere.
Onlarda bilmediklerinden bağnaz bi şekilde HDP ye oy veriyorlar.
Ama bilinçli oy verenlerden var.
Onlarında teröristen farkı yok.
Ünlü dahii olsalar terörist teröristtir yani.

yaa açık açık eş başkanları diyor bunu zaten neyini kabul etmiyorlar ki.
Başka bir düşünceyle bakış açısıyla bakarak hdp'ye oy verilebilir ama hdp=pkk eşitliğini kabul etmekte boynunun borcu yani.

Bende onu anlamaya çalışıyorum ya, partililer kabul ediyoda parti dışı olanlar neden kabullenemiyo...

kizlar siz bu cocuklari hiiiic anlamiyorsunuz.
simdi bu cocuklar diyor ki: pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim.
yani nisantasi etilerden oy alirken, pkk nin oylari giderse ne anlami kaliirr.
yani bu cocuk hep boyle ikiyuzlu oynamak zorunda, anadiniz mi :KK53:

o yuzden humanistliginizi takinin, az saygili olun he.
açıkca kaygısını belirmiş zaten derdi oy başka bir şey değil

hümanistmişte insan hayatına değer verirmiş te

bunca masum askerimiz şehit düşerken aynı duyarlılığı göremedik sebep olanlara yalakalık yapmakla hizmet etmekle meşkuldu kendisi

Bazı doğuda yasayan insanlar bunların kardeşlik sözlerine inanıp veriyor oylarını bu teröristlere.
Onlarda bilmediklerinden bağnaz bi şekilde HDP ye oy veriyorlar.
Ama bilinçli oy verenlerden var.
Onlarında teröristen farkı yok.
Ünlü dahii olsalar terörist teröristtir yani.
canim doguda yasayip bazi oy verenler de, tehditle santajla oy veriyorlar.
bilincli oy veren aktor-aktristlerimiz ve onlarin halki da bunu gayet iyi biliyor. Teroristle el ele kol kola mis, tayyip gitmiiis oyunu oynuyorlar.

Kabul etmedikleri gibi neden ayri olduklarini da aciklamiyorlar.

Diyorsun bak vekil silah goturuyor militanlara, bak vekil erzak götürüyor teroristlere, bak oz yonetim ilan ediyorlar pkkya hizmet ediyorlar, bak terorist cenazelerinde en on saftalar, bak Aponun heykelini dikecegiz diyorlar, bak pkk sizi tukuruguyle bogacak diyorlar.... Boyle uzar da gider. Biri de cikip suara bir cevap versin

Hdpye oy ver ama gozunu seveyim hdp pkk farklidir deme.

Bunun bangır bangır ben pkkyım diye bağırmaktan farkı varmı?

bu sorumu buraya da yapıştırayım belki gören olur.

bu arada demirtaşın ve hdp nin bu açıklamalarını okuyup hala hdp=pkk değil diyen arkadaşlar mantıklı açıklamalar bekliyorum ben aydınlatacak olanlar var ise çok sevinirim.

canim doguda yasayip bazi oy verenler de, tehditle santajla oy veriyorlar.
bilincli oy veren aktor-aktristlerimiz ve onlarin halki da bunu gayet iyi biliyor. Teroristle el ele kol kola mis, tayyip gitmiiis oyunu oynuyorlar.

Gerçekten ülkesini seven yok gibi..
Hepsi para uğruna herşeyi yapar..

Bunun bangır bangır ben pkkyım diye bağırmaktan farkı varmı?
secimden once HDP icin silahlari susturacaklarmis. diger konuda haberini yayinladim, gidin bakin.
"Özgürlük Hareketi, HDP’nin 1 Kasım’daki büyük zaferine daha fazla katkı sunmak için tekrardan tarihi bir tutum takınarak AKP’nin tüm iğrenç planlarını bir kez daha boşa çıkaracak ve gereken hesabı soracaktır”

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aciklamahdp-zaferi-icin.864683/#post-42935610

bu sorumu buraya da yapıştırayım belki gören olur.

bu arada demirtaşın ve hdp nin bu açıklamalarını okuyup hala hdp=pkk değil diyen arkadaşlar mantıklı açıklamalar bekliyorum ben aydınlatacak olanlar var ise çok sevinirim.
Ben de bekliyorum +1

Bunlara bu sözleri söyleyecek cesareti verende kabahat.Leyla Zana ve diğerleri gibi alacaksın dokunulmazlığını tıkacaksın içeri bak sesleri kesilmiyor mu.Hem benim vergimle maaş al,hem askerimi öldüren terörist için olmayacak laflar söyle.Bu aralar fazla cesaretli ve özgüvenli.Baktı ki gerçek yüzümüz nasılsa ortaya çıktı amaçlarını artık bağıra bağıra söylüyorlar.Devlet de film izler gibi izliyor.Güçleri yetmiyor artık.Çünkü ipin ucu kaçtı.Hdp=pkk`dır.Bunu halen yok öyleydi yok böyleydi diye sorgulayanların akıl sağlığından şüphe ederim.

Sonra Türkiye Partisiyiz diye dolaşmasın ortalıklarda. Bir ara da pkk bizim düşmanımız değildir diyordu tükürüğüyle Türk milletini boğmaya kalkıyordu sonu yaklaştıkça kıvırır tabi.

Back