• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş iyice haddini aştı...

Polis durduk yere vurup oldurmemistir. Devletiminde polisiminde karsisinda kim varsa bende onun karsisindayim. Suan cogumuz evimizde rahat rahat oturuyorsak devletimiz polisimiz sayesinde... ne oldugun belli uzatmaya gerek yok Katil demirtas musvettesidir...
Rahat rahat mı uyuyoruz gerçekten mi?

ByUae-tCUAAuyCI.jpg
FB_IMG_1439274265215.webp

TC devletine o şahıs dokunulmazlığa güvenip bunu söylüyor dur bakalım önce burada bildirim yaptım. Başka bildirimde yapcam...

Senin gibi yediği kaba pisleyip pkk yalakalığı yapan beyni dulanmışları. Yaptığının yanına kalmaması için herşeyi yapcam...

Benim devletime katil deme cesaretini gösteren her soysuza haddini anladığı dilden bildiririm...

Sen verecen yeri iyi bilirsin vermeye alıştığın kişilere ver akp napsın seni:KK66:

SU mesajlar hakkında umarım muhattapları yasal surec baslatır.

Zira ben bu sahsın Atarurk ile ilgili tum itham ve iftiralarıyla ilgili sureci baslatıyorum.

aynen..

şu üslupta biriyle aynı partiden olmaktansa ıslak terliğe basmayı tercih ederim.. şu üsluba, laflara, hakaretlere bak.. aynı partiden olsak utanırım söyleyemem şununla aynı yerde görüneceğim diye..

Katılmıyorum. Ben niye utanayim ki? Herkes kendinden mesuldur.. ben kendimi hakaret etmeden de ifade edebiliyorum çok şükür. Allah yapamayanlara da nasip etsin :)

demirtaşa saydırayım diye girdim,yorumları görünce kendimden geçtim.cem yılmazdan daha komik:KK70:

İmralı'daki yaratığın eşbaşkanı na neden Tayyip Erdoğan ''HAdi lan artistlik yapma. Ananı da alda git'' diyemiyor? Benim vatandaşlarımın aklına gücü sadece gariban köylüye yeter gibi fikirler gelecek sonra
imralıdaki yaratık değil''sayın'' o bikerem:63:

nerde önceki seçimde sevgi pıtırcığı olan demirtaş, nerde şimdiki demirtaş. onun barış elçisi olduğunu düşünenler şimdi ne düşünüyor çok merak ediyorum?

aramızdalar mı acaba?
demişim :110:
Açılım saçılım safsatalarıyla milletim kandırıldı. Neredeyse İmralı'daki yaratığadünya barış ödülü verilecekti.
demiş arkadaş :KK66:
sorumun cevabı bu değil zannımca :KK66:
demişim :KK51:

Cevabın ta kendisi de şimdi ne desek ikna olamayacaksınız
demişsiniz :KK64:
Star tv ana haber bülteninisunan nazlı öztarhan bir zamanlar apoya sayın değil de teröristbaşo dediği için işinden olmamış mıydı
üstünede bunu demişsiniz :KK53:

üşenmedim tek tek alıntıladım. velhasılı kelam siz bana ne desek ikna olmayacaksınız derken önce ben bu soruyu neresinden tuttumda cevapladım diye düşüneceksiniz. söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ve fakat gerçekten sorumun cevabı değiller.

ve yine söylüyorum. hdp ye ve demirtaşa laf söylediğimde bana AKP de bunu bunu yaptı vızırtısını bırakın artık. zira ben HDP den de AKP den de zerre hoşlanmıyorum :KK14:

Bide şu GÖZ kırpan smileyi
( :KK66:)olmasa tiksinti geldi bugün

Dalga geçermiş gibi :KK12:
Konu sahibi çok kullandı

demişim :110:

demiş arkadaş :KK66:

demişim :KK51:

demişsiniz :KK64:

üstünede bunu demişsiniz :KK53:

üşenmedim tek tek alıntıladım. velhasılı kelam siz bana ne desek ikna olmayacaksınız derken önce ben bu soruyu neresinden tuttumda cevapladım diye düşüneceksiniz. söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ve fakat gerçekten sorumun cevabı değiller.

ve yine söylüyorum. hdp ye ve demirtaşa laf söylediğimde bana AKP de bunu bunu yaptı vızırtısını bırakın artık. zira ben HDP den de AKP den de zerre hoşlanmıyorum :KK14:

Seni akpli ilan edecekler şimdi kaç :)

Ne diyorsun sen ya iyi mi kafan

kınayıp lanetleyerek kendi kendilerini tüketmelerini bekliyoruz yıllardır.. hadi hep beraber lanetleyeyim, puf diye uçacak teröristler.. çinliler de hep birlikte zıplayınca dünyanın yörüngesinin değişeceğini iddia ediyorlar ama o komik, bu değil..

Back
X