Demirtaş isyanda: Batıda niye hendek kazılmıyor

Tamam git melisa iç bu kadar komedyenlik yetersen bu son seçimi zor unutacan belli

Kimlerle sohbet etmemek gerektiğiyle ilgili de çok güzel vecizleri var atalarımızın,cuk oturan cinstenO yüzden daha fazla bu sohbeti uzatmayıp gülerek uzaklaşıyorum

Kimlerle sohbet etmemek gerektiğiyle ilgili de çok güzel vecizleri var atalarımızın,cuk oturan cinstenO yüzden daha fazla bu sohbeti uzatmayıp gülerek uzaklaşıyorum
sen en iyisi yemek bölümüne gel azıcık yorumlar yap bak kk hatunları neler yapmışş..

He he sen git " müne demürtaşa şunu dedü" diye çabala ahahaha Atalar bilir işini

offff grii bazen öyle güzel yorumlar yapıyorsunki beğen butonuna bastırıyorsun..şu an şu yazdıkların için boş lakırdılar butonu yokturki basayım baaa..
Yani senin beğen butonuna yada başka butona basman beni ırgalamıyor kakao.. Sen dikkate alacağım türden biri değilsin çünkü çift hesap, sahte oy falan filan yani sen benim için birşey ifade etmiyorsun onun için ne yaparsan yap

of off off sen bilin bir konu açmışsın kendi konunun içinede etmişsin..

Son düzenleme:
Bu ne demek? mune demirtaşa bişeyler mi diyor, bişey diyene mi kızıyormuş.
Uzun süredir uzaktım ortamlardan ben var anlamamak.
Yok yaw beni muneye şikayet ediyorlar demirtaşa hain dedim diye çok dokunmuş birilerine ahahaha

atatürkü muhammedi falan anlarım da demirtaş ne yahu??? Ceza falan mı aldın yoksa ? Demek bu forumda demirtaşı koruma kanunları var, apo için de var mı?
Yok ceza almadım, alayım diye uğraşıyolar malum askeri polisi karalamalarına engel oluyorumya ceza almam ve susmam için uğraşıyolar

Forumda siyasi liderlerin,milletvekillerinin,başbakanın,vs. komplesine hakaret yasak,hangi partiden olursa olsun.Ama bazıları bunu anlayabilmekten aciz,hala başka yerlere çekmeye çalışıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…