ahada sen kiii,Sizin yazdıklarınızı okuyan insanın gülmekten diyaframı yırtılır şenşakraklık ne ki ahahahsha
gülüyoruz kahkahalarla beyaza eşlik ediyoruz. sende katıl bizim şen kahkahalarımızza. ahahahaahane yapıyorsunuz bacılar..
iyiyiz,sen ne yapıyorsun?
yapmayın etmeyin te şimdi oğlumu gönderecem aranıza heee..gülüyoruz kahkahalarla beyaza eşlik ediyoruz. sende katıl bizim şen kahkalarımızza. ahahahaaha
sen en iyisi yemek bölümüne gel azıcık yorumlar yap bak kk hatunları neler yapmışş..Kimlerle sohbet etmemek gerektiğiyle ilgili de çok güzel vecizleri var atalarımızın,cuk oturan cinstenO yüzden daha fazla bu sohbeti uzatmayıp gülerek uzaklaşıyorum
Hayırlısı be gülümyapmayın etmeyin te şimdi oğlumu gönderecem aranıza heee..iyiyim misty siyaset yemek, dosyalar ve galiba ben günü öldürmeye çalışıyorum..
tamam yollarım ayollHayırlısı be gülümYolla oğlunu ama yarışmada yaptığın yemeklerden de koy yanına
offff grii bazen öyle güzel yorumlar yapıyorsunki beğen butonuna bastırıyorsun..şu an şu yazdıkların için boş lakırdılar butonu yokturki basayım baaa..He he sen git " müne demürtaşa şunu dedü" diye çabala ahahahaAtalar bilir işini
Yani senin beğen butonuna yada başka butona basman beni ırgalamıyor kakao.. Sen dikkate alacağım türden biri değilsin çünküoffff grii bazen öyle güzel yorumlar yapıyorsunki beğen butonuna bastırıyorsun..şu an şu yazdıkların için boş lakırdılar butonu yokturki basayım baaa..
of off off sen bilin
Yani senin beğen butonuna yada başka butona basman beni ırgalamıyor kakao.. Sen dikkate alacağım türden değilsin çünküçift hesap, sahte oy falan filan yani sen benim için birşey ifade etmiyorsun onun için ne yaparsan yap
He he sen git " müne demürtaşa şunu dedü" diye çabala ahahahaAtalar bilir işini
Yok yaw beni muneye şikayet ediyorlar demirtaşa hain dedim diye çok dokunmuş birilerine ahahahaBu ne demek? mune demirtaşa bişeyler mi diyor, bişey diyene mi kızıyormuş.
Uzun süredir uzaktım ortamlardan ben var anlamamak.
Yok yaw beni muneye şikayet ediyorlar demirtaşa hain dedim diye çok dokunmuş birilerine ahahaha
Yok ceza almadım, alayım diye uğraşıyolar malum askeri polisi karalamalarına engel oluyorumya
atatürkü muhammedi falan anlarım da demirtaş ne yahu??? Ceza falan mı aldın yoksa ? Demek bu forumda demirtaşı koruma kanunları var, apo için de var mı?
Yok ceza almadım, alayım diye uğraşıyolar malum askeri polisi karalamalarına engel oluyorumyaceza almam ve susmam için uğraşıyolar
Puhahaha oda süpermiş ahahahaseninki yine iyiymiş. muneye şikayet etmek...
Beni geçen mahkemeye veriyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?