• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş isyanda: Batıda niye hendek kazılmıyor

lafa bak gezide darbeyi gören adam mı söylüyor bunu.
asıl siz hangi ara gezici oldunuz.
Gerçi biliyorum akpyle o zaman kankaydınız ve gezi eylemlerini bitirip ortamı terörize etmek için anlaşmıştınız.
Aponun da 'meydanları ulusalcılara bırakmayın' çağrısı ile pkklıları meydana salıp kirlettiniz güzelim halk hareketini.
Benim gibi pek çok insanı pkk flamalarıyla meydanlardan uzaklaştırdınız.
Benim gibi insanlar asla pkkyla aynı yerde olamazdı çünkü.
Akp polisi de herşeyi toplamıştı gezi parkından da bir tek apo posterini bırakmıştı. Bizi püskürtüyordu çünkü o.
Sadece akpye muhalif olmakla pkk yandaşlığını karıştıran birkaç kafası bulanık ama çok isyankar falan olmak isteyen iqsu düşük insanlar kaldı size.
Sizin geziyle falan bir ilginiz yok.
İlk gün sırrı yerlere yatıp şov yapınca nasıl da paylamıştınız onu da unutmadık.

Aynen öyle apo posterini gördüğümüz an gezi bizim için bitmişti. saçma sapan solu sahiplenmeleri geziyi sahiplenmeleri beni tiksindiriyor. Üniversite hayatım boyunca tüm sol gruplar pkk propagandası yapan yuvalardı. Solu bitirdiler resmen.

Aynen öyle apo posterini gördüğümüz an gezi bizim için bitmişti. saçma sapan solu sahiplenmeleri geziyi sahiplenmeleri beni tiksindiriyor. Üniversite hayatım boyunca tüm sol gruplar pkk propagandası yapan yuvalardı. Solu bitirdiler resmen.
Kürt solu diye bir kavram vardı bilir misiniz.
Çokkkk eski yıllarda.
o öğreti kesinlikle Kürt milliyetçiliği değildi.
İşçi ve emekçi hakları üzerine idi ana temaları .
Pkk ve Apoya bakınca insan sol demeye utanıyor haklısınız

Kürt solu diye bir kavram vardı bilir misiniz.
Çokkkk eski yıllarda.
o öğreti kesinlikle Kürt milliyetçiliği değildi.
İşçi ve emekçi hakları üzerine idi ana temaları .
Pkk ve Apoya bakınca insan sol demeye utanıyor haklısınız

Bugün sol gerçekten kürt faşizanlığına dönüştü..

Bugün sol gerçekten kürt faşizanlığına dönüştü..
Maalesef .
Solda da sağda da aşırı uç görüşlerden hoşlanmıyorum.Halkın çoğu da hoşlanmıyor zaten.
Sendikacı arkadaşlarla toplantılarda konuşuyoruz.
Ben diyorum artık marjinal grupları kovun aranızdan.
Başka türlü kendimizi anlatamayız ki.
İmaj çok çirkin.

Çünkü batıda hdpkkyi destekleyenlerin sayısı az. Bırakın hendekleri sizin bürolariniza tahammülü yok kimsenin.

Amerikaya oradan ayağının tozu ile rusyaya koşturup dururken bu akılımı verdiler ahaha..
Bilsen sizin gibi hainleri, teröristleri, yardakçılarını daha nelerin beklediğini korkudan birtarafın uçuklardı:KK66:

Bekleyin bekleyin... Dedikya sonunuz geldi...:)))))
Mune Mune Demirtaş'a terörist denmiş burada,yasak değil mi bu?

Ona dediğim kelime terörist değil " hain" ama size çok dokunan bu terimlerin gerçekliği ortaya konup bunlar hapishaneye giderken bakalım aklayıcılıklarını yapanlara ne yapılacak:KK66:

"Sizin gibi hainleri,teröristleri,..."dendiğinde "sen de o teröristlere dahilsin" anlamı çıkıyor.Bana dokunan birşey yok,isteyen istediği kişiye küfür bile edebilir ama site kuralları belli ve herkes için geçerli.
+
Hükümetle bir anlaşırlarsa,o zaman bazıları nasıl aklayacağını şaşırır:KK14:

Son düzenleme:
Sen böyle çabalamaya devam et;)
Hemde öyle bir dokunuyor ki, tütkçeyi bile katlettin :KK53::KK53:

Kendinin noktayı,virgülü her bir kuralı katledip demirtaş savunuculuğu yapma komedisine değilde benim yazım hatama gülen ruh hali ahahahsha Gülünnnn:KK53::KK53:

Ahahshahaha. Sıvama kısmına geçti şuan sıvıyor ahshsha..
Virgülden mürgülden anlamayan " mune demürtaşa terürüst dedü" diyen zattan inciler ahshshsha gülmekten bayılazammmmm ahahaha

Ahahshahaha. Sıvama kısmına geçti şuan sıvıyor ahshsha..
Virgülden mürgülden anlamayan " mune demürtaşa terürüst dedü" diyen zattan inciler ahshshsha gülmekten bayılazammmmm ahahaha
ya sen ne şenşakrak birşeysin öyle.
ahahahaha.:KK70:

.:KK53:.

Sizin yazdıklarınızı okuyan insanın gülmekten diyaframı yırtılır şenşakraklık ne ki ahahahsha:KK53::KK53:
:KK53::KK70::KK70:

Ay bu atalarımız taşı gediğine koymuş ha. :KK53::KK53:
Dua kabulu ile ilgili ne güzel sözler sıralamışlar cuk oturuyor:KK53::KK53:

Back