• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş isyanda: Batıda niye hendek kazılmıyor

Tamam git melisa iç :KK53::KK53::KK53:bu kadar komedyenlik yeter:KK53::KK70::KK70:sen bu son seçimi zor unutacan belli:KK70::KK70:

Kimlerle sohbet etmemek gerektiğiyle ilgili de çok güzel vecizleri var atalarımızın,cuk oturan cinsten:KK70:O yüzden daha fazla bu sohbeti uzatmayıp gülerek uzaklaşıyorum:KK70::KK70:

Kimlerle sohbet etmemek gerektiğiyle ilgili de çok güzel vecizleri var atalarımızın,cuk oturan cinsten:KK70:O yüzden daha fazla bu sohbeti uzatmayıp gülerek uzaklaşıyorum:KK70::KK70:
sen en iyisi yemek bölümüne gel azıcık yorumlar yap bak kk hatunları neler yapmışş..:kk77::kk77:

He he sen git " müne demürtaşa şunu dedü" diye çabala ahahaha:KK53::KK53: Atalar bilir işini :KK53::KK53::KK70::KK70:

:KK53::KK53:
offff grii bazen öyle güzel yorumlar yapıyorsunki beğen butonuna bastırıyorsun..şu an şu yazdıkların için boş lakırdılar butonu yokturki basayım baaa..:63::63::63:
Yani senin beğen butonuna yada başka butona basman beni ırgalamıyor kakao.. Sen dikkate alacağım türden biri değilsin çünkü:KK53::KK53: çift hesap, sahte oy falan filan yani sen benim için birşey ifade etmiyorsun onun için ne yaparsan yap:KK53::KK53:

:KK53::KK53:
Yani senin beğen butonuna yada başka butona basman beni ırgalamıyor kakao.. Sen dikkate alacağım türden değilsin çünkü:KK53::KK53: çift hesap, sahte oy falan filan yani sen benim için birşey ifade etmiyorsun onun için ne yaparsan yap:KK53::KK53:
of off off sen bilin :KK49::KK49:bir konu açmışsın kendi konunun içinede etmişsin..

Son düzenleme:
:KK70::KK70::KK70:
atatürkü muhammedi falan anlarım da demirtaş ne yahu??? Ceza falan mı aldın yoksa ? Demek bu forumda demirtaşı koruma kanunları var, apo için de var mı?
Yok ceza almadım, alayım diye uğraşıyolar malum askeri polisi karalamalarına engel oluyorumyao_O:KK53: ceza almam ve susmam için uğraşıyolar:KK53:

Forumda siyasi liderlerin,milletvekillerinin,başbakanın,vs. komplesine hakaret yasak,hangi partiden olursa olsun.Ama bazıları bunu anlayabilmekten aciz,hala başka yerlere çekmeye çalışıyor işte:KK14:

Back