Demir ilacını nasıl veriyorsunuz

Flowervillage

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
1.244
1.479
Kızlar bana yardımcı olur musunuz lütfen. Kızımda kansızlık ve b12 eksikliği çıktı. Kan ilacını değiştirdi doktor ferro sanol şurup verdi. Eczanedeki kişi de sabah aç ver 2 saat bir sey yedirme dedi ama benim kızım asla dayanmaz ağlar ne yapmalıyım. Kizim 1 yaşına girecek. Bu ara çok huysuz bir sey içmek istemiyor.

2 saat sabah açlığı 1 yaşındaki çocuk için çok uzun. Siz ilacı verin, yemeğini de istediği zaman verin. Sadece ilacın emilimini etkileyen süt ve süt ürünlerini, anne sütü dahil, 2 saat dolmadan vermeyin.

Çok sağolun ya bir türlü beceremedim şu demir olayını. Bu yüzden eksik çıktı.

Doktor bana emzirdikten 1 saat sonra ver üstüne de 1 saat emzirme dedi. Süt ürünleriyle arasında zaman olması gerekiyor

Ben ocean kullaniyordum sut ve sut urunleriyle kullanilabiliyor ilaci verip emziriyordum surekli emen bir bebek 1 yas kontrolunde kan degerleri normal cikti doktorumuz verme arttik dedi isterseniz doktorunuza sorup ondan kullanin boyle ara vermeye falan gerek kalmiyor iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…