• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demir hapı ve kilo

mensivasliyamgardas kan ilacı ve b 12 olarak ne kullandın ? Bendede eksıklık var doktor ilaç daha başlamadı ama napcam bilmiom hiç iştah yok ve kilo alamıom

Tabiki yariyo ben kurusunuda yasinida bulamamistim yine hamileyim yine bulamadim ama ise yariyor onu biliyorum Allahtan nevsehirliyimde bol bol oekmez yiyorum ben.
Hurma yiyin zeka yapar bebege beyin gelisimine iyi gelir
Teşekkür ederim bende sağlıklı seyler yemrye calışıyorum sürekli günde 2 tabe hurma yiyorum hamileliğimizin bır kısmı ramazan ayına denk geldiği için şanslıyız güsel hurmalar alabikdik ;) inşallah su kabızlıgımda biter kurtulurum

Teşekkür ederim bende sağlıklı seyler yemrye calışıyorum sürekli günde 2 tabe hurma yiyorum hamileliğimizin bır kısmı ramazan ayına denk geldiği için şanslıyız güsel hurmalar alabikdik :KK66: inşallah su kabızlıgımda biter kurtulurum
Ondan kurtulmak zor bende cocukluktan beri vardi kabizlik hamilelikte demir hapiyla birlikte iyice artti cok ilginc ama dogumdan sonra zerre kadar kabizlik kalmadi cok sükür ama demir hapi kullandigim zamanlar kuru kayisi yiyodum yada hosaf yapiyodum bagirsagimi bozsun diye cünkü agridan yürpyemiyodum ve uyuyamiyodum

Ondan kurtulmak zor bende cocukluktan beri vardi kabizlik hamilelikte demir hapiyla birlikte iyice artti cok ilginc ama dogumdan sonra zerre kadar kabizlik kalmadi cok sükür ama demir hapi kullandigim zamanlar kuru kayisi yiyodum yada hosaf yapiyodum bagirsagimi bozsun diye cünkü agridan yürpyemiyodum ve uyuyamiyodum
Ahh aynı benim sorunum ama kayısı banamısın demedi birde sık idrara cıkıyorum 2 gecedir uyku nedir bilmiyorum gaz sancısı bi taraftan sürekli idrara cıkma test sonucları cuma sabah cıkacak inşallah temiz vıkar

Ahh aynı benim sorunum ama kayısı banamısın demedi birde sık idrara cıkıyorum 2 gecedir uyku nedir bilmiyorum gaz sancısı bi taraftan sürekli idrara cıkma test sonucları cuma sabah cıkacak inşallah temiz vıkar
Insallah iyi cikar iyi düsünelim iyi olsun

Merhabalar ben 15+4 deyim. Benim iki tane doktorum bir eczacım var ikisi de demir hapı ve elevite karşı sadece hamile kalmadan önce folikaside başlamıştım kalanları bitirip bırakacağım. Anlayacağınız pekmez ve cevizle ve iyi beslenmeyle ilaç kullanmadan sürdüyorum hamileliğimi. Sadece kilo yapar dedi doktorum ve tabii ki kabızlık :( insan çok endişeleniyor minicik bebek için eksik ya da yanlış bir şeyler yapmayayım diye ama doktora da güvenmek istiyor

Merhabalar ben 15+4 deyim. Benim iki tane doktorum bir eczacım var ikisi de demir hapı ve elevite karşı sadece hamile kalmadan önce folikaside başlamıştım kalanları bitirip bırakacağım. Anlayacağınız pekmez ve cevizle ve iyi beslenmeyle ilaç kullanmadan sürdüyorum hamileliğimi. Sadece kilo yapar dedi doktorum ve tabii ki kabızlık :KK43: insan çok endişeleniyor minicik bebek için eksik ya da yanlış bir şeyler yapmayayım diye ama doktora da güvenmek istiyor
Brnde artık doğal yollarla devam etmeyi düşünüyorum valla bu ay bi bakıcam eger bebek gelişiöinde sıkıntı olursa kalanları kullanmaya devam ederim

Merhabalar ben 15+4 deyim. Benim iki tane doktorum bir eczacım var ikisi de demir hapı ve elevite karşı sadece hamile kalmadan önce folikaside başlamıştım kalanları bitirip bırakacağım. Anlayacağınız pekmez ve cevizle ve iyi beslenmeyle ilaç kullanmadan sürdüyorum hamileliğimi. Sadece kilo yapar dedi doktorum ve tabii ki kabızlık :KK43: insan çok endişeleniyor minicik bebek için eksik ya da yanlış bir şeyler yapmayayım diye ama doktora da güvenmek istiyor

Folik asit emzirirkende devam ediliyo folik asiti birakma ama demir hapinin kilo yaptigini bilmiyodum ilk defa duydum ben kullandim ama bisey fark etmedim 9 ay hamileyken 3 ayda dogumdan sonra kullandim asiri bi kilom olmadi ama pekmez ve ceviz hep yedim simdi yine hamileyim yine yiyorum ama bu defa demir hapi kullanmiyorum diger hamileligimde asiri demir eksikligi vardi cünkü hamilelikten sonrada devam etti hatta ama folik asiti birakmani tavdsiye etmem

Back
X