- 22 Nisan 2016
- 92
- 43
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor ne diyor ?Benımde kanım düşük ama ferro içemiom napcam bilmiom
Previt positive ve ferro die bi ilaç kullanıyordum şimdi ferro kesti doktormensivasliyamgardas kan ilacı ve b 12 olarak ne kullandın ? Bendede eksıklık var doktor ilaç daha başlamadı ama napcam bilmiom hiç iştah yok ve kilo alamıom
Ben daha kilo aldım dayılmaz 300 gram falan almışım ama kabıxlık vok kötüBen 4 kutu kan ve B12 ilacı kullandım 2 ayda tam 8 kilo aldım. Doktora sordum normal dedi.
Banada gecen hafta vermişti sanırım 20 aydan sonra veriyor doktorlar demir ilacınıDoktor daha sonra vercem kan ilacı dedi
Kabizlik ve koyu renk olmasi cok normal pekmez ve cevizi bol yerden hapa gerek kalmazBende henüz kilo almadım ama kabızlık devam ederse kesin alırım gibime geliyorsuan kacıncı ayınızdasınız ?
Maalesef pekmez içemiyorum alerjim var drdiğüniz gibi ceviz ile idare etmeye çalışıcamKabizlik ve koyu renk olmasi cok normal pekmez ve cevizi bol yerden hapa gerek kalmaz
O zaman üzüm ye dut ye bulursanMaalesef pekmez içemiyorum alerjim var drdiğüniz gibi ceviz ile idare etmeye çalışıcam
Kuru dut işe yarar mı ?O zaman üzüm ye dut ye bulursan
Tabiki yariyo ben kurusunuda yasinida bulamamistim yine hamileyim yine bulamadim ama ise yariyor onu biliyorum Allahtan nevsehirliyimde bol bol oekmez yiyorum ben.Kuru dut işe yarar mı ?
Teşekkür ederim bende sağlıklı seyler yemrye calışıyorum sürekli günde 2 tabe hurma yiyorum hamileliğimizin bır kısmı ramazan ayına denk geldiği için şanslıyız güsel hurmalar alabikdikTabiki yariyo ben kurusunuda yasinida bulamamistim yine hamileyim yine bulamadim ama ise yariyor onu biliyorum Allahtan nevsehirliyimde bol bol oekmez yiyorum ben.
Hurma yiyin zeka yapar bebege beyin gelisimine iyi gelir
Ondan kurtulmak zor bende cocukluktan beri vardi kabizlik hamilelikte demir hapiyla birlikte iyice artti cok ilginc ama dogumdan sonra zerre kadar kabizlik kalmadi cok sükür ama demir hapi kullandigim zamanlar kuru kayisi yiyodum yada hosaf yapiyodum bagirsagimi bozsun diye cünkü agridan yürpyemiyodum ve uyuyamiyodumTeşekkür ederim bende sağlıklı seyler yemrye calışıyorum sürekli günde 2 tabe hurma yiyorum hamileliğimizin bır kısmı ramazan ayına denk geldiği için şanslıyız güsel hurmalar alabikdikinşallah su kabızlıgımda biter kurtulurum
Ahh aynı benim sorunum ama kayısı banamısın demedi birde sık idrara cıkıyorum 2 gecedir uyku nedir bilmiyorum gaz sancısı bi taraftan sürekli idrara cıkma test sonucları cuma sabah cıkacak inşallah temiz vıkarOndan kurtulmak zor bende cocukluktan beri vardi kabizlik hamilelikte demir hapiyla birlikte iyice artti cok ilginc ama dogumdan sonra zerre kadar kabizlik kalmadi cok sükür ama demir hapi kullandigim zamanlar kuru kayisi yiyodum yada hosaf yapiyodum bagirsagimi bozsun diye cünkü agridan yürpyemiyodum ve uyuyamiyodum
Insallah iyi cikar iyi düsünelim iyi olsunAhh aynı benim sorunum ama kayısı banamısın demedi birde sık idrara cıkıyorum 2 gecedir uyku nedir bilmiyorum gaz sancısı bi taraftan sürekli idrara cıkma test sonucları cuma sabah cıkacak inşallah temiz vıkar
İnşallah ama sanurım enfeksiyın var yanma oluyor idrar yaparkenInsallah iyi cikar iyi düsünelim iyi olsun
Brnde artık doğal yollarla devam etmeyi düşünüyorum valla bu ay bi bakıcam eger bebek gelişiöinde sıkıntı olursa kalanları kullanmaya devam ederimMerhabalar ben 15+4 deyim. Benim iki tane doktorum bir eczacım var ikisi de demir hapı ve elevite karşı sadece hamile kalmadan önce folikaside başlamıştım kalanları bitirip bırakacağım. Anlayacağınız pekmez ve cevizle ve iyi beslenmeyle ilaç kullanmadan sürdüyorum hamileliğimi. Sadece kilo yapar dedi doktorum ve tabii ki kabızlıkinsan çok endişeleniyor minicik bebek için eksik ya da yanlış bir şeyler yapmayayım diye ama doktora da güvenmek istiyor
Merhabalar ben 15+4 deyim. Benim iki tane doktorum bir eczacım var ikisi de demir hapı ve elevite karşı sadece hamile kalmadan önce folikaside başlamıştım kalanları bitirip bırakacağım. Anlayacağınız pekmez ve cevizle ve iyi beslenmeyle ilaç kullanmadan sürdüyorum hamileliğimi. Sadece kilo yapar dedi doktorum ve tabii ki kabızlıkinsan çok endişeleniyor minicik bebek için eksik ya da yanlış bir şeyler yapmayayım diye ama doktora da güvenmek istiyor