- 4 Mart 2009
- 453
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi sude_naz20
ben bu konuyu açtıktan sonra araştırma yaptım kullanan hemen hemen herkes 5 kg almış .... neyse şimdi bıraktım doğal yollardan halletmeye çalışacağım
arkadaşlar isim yazmak zorundayım çünkü çok çeşiti var kan tahlilimde demirim sıfıra yakın çıktı ve ferro sanol duedonol yazdı doktorum 2. kutuyu bitirmek üzereyim bir ayda 5 kg aldım ve çok üzülüyorum kafayı yemek üzereyim ve iştahım normal normal yeme düzenimdeyim ama bu ilaç çok fena etkiledi beni:18:
geçen sene bir yılda 20 kg vermiştim az ve sık yiyerek ama bu ilaç benim psikolojimi bozdu tartılmaya bile korkuyorum inanın ilacı bıraksam mı ne yapsam doktoruma söyledim tınlamadı 2 kutu daha yazdı((
şimdi size sorum şu: daha önce bu ilacı kullanıp bu durumu yaşayanlar var mı?? bırakınca normale döner miyim acaba??
o ilacı 6 ay kullandım ve 12 kilo aldım şimdi vermeye uğraşıyorum
ve kesinlikle o ilaç kullanıldıktan sonra alınan kiloların geri verildiğini düşünmüyorum 2 aydır diyettetim spor yapıyorum sonuç 2.5 kilo.demirsizlikten ölsem kullanmam o ilacı birdaha
ay canımm derdimden anlayan birinin çıkmasına çok sevindim millet bana inanmıyor çok yemişsindir ondadır diyorlar ama yok ya ..ben ne olduğunu anlamadan birden arttı tartıdaki rakam
Allahtan 5 kg de bıraktım ben tek hatırladığım ağlayarak ilacı çöpe attığım .. bol bol su içtim vücudumdan atılsın etkileri diye bana mısın demedi yarın tahlile gidiyorum Allahtan hayırlısı...ve sonuç olarak sana yüzde yüz katılıyorum o ilaca bir daha el sürmem
kızlar tahlil sonuçlarımı almış bulunmaktayım veee herşeyim normal sağlıklı çıktım çok şükür
ilaç yazmadı doktor , zaman içinde bi 3-4 kg versem yeter ama pekmezimi ,yumurtamı,kuru üzümü bırakmam artık ,darısı kansızlık çeken herkese ,Allah herkese şifa versin...
arkadaşlar isim yazmak zorundayım çünkü çok çeşiti var kan tahlilimde demirim sıfıra yakın çıktı ve ferro sanol duedonol yazdı doktorum 2. kutuyu bitirmek üzereyim bir ayda 5 kg aldım ve çok üzülüyorum kafayı yemek üzereyim ve iştahım normal normal yeme düzenimdeyim ama bu ilaç çok fena etkiledi beni:18:
geçen sene bir yılda 20 kg vermiştim az ve sık yiyerek ama bu ilaç benim psikolojimi bozdu tartılmaya bile korkuyorum inanın ilacı bıraksam mı ne yapsam doktoruma söyledim tınlamadı 2 kutu daha yazdı((
şimdi size sorum şu: daha önce bu ilacı kullanıp bu durumu yaşayanlar var mı?? bırakınca normale döner miyim acaba??