demir hapı kullanmış olanlar lütfen bakın.....

sude_naz20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
453
1
36
arkadaşlar isim yazmak zorundayım çünkü çok çeşiti var kan tahlilimde demirim sıfıra yakın çıktı ve ferro sanol duedonol yazdı doktorum 2. kutuyu bitirmek üzereyim bir ayda 5 kg aldım ve çok üzülüyorum kafayı yemek üzereyim ve iştahım normal normal yeme düzenimdeyim ama bu ilaç çok fena etkiledi beni:18:
geçen sene bir yılda 20 kg vermiştim az ve sık yiyerek ama bu ilaç benim psikolojimi bozdu tartılmaya bile korkuyorum inanın ilacı bıraksam mı ne yapsam doktoruma söyledim tınlamadı 2 kutu daha yazdı:KK43:((

şimdi size sorum şu: daha önce bu ilacı kullanıp bu durumu yaşayanlar var mı?? bırakınca normale döner miyim acaba??

sağlık okuyorum ve hiçbir ilaç tek başına kilo aldırmaz belki iştah açar ama kilo yapma gibi bi durum olmaz diye biliyorum :)

ben bu konuyu açtıktan sonra araştırma yaptım kullanan hemen hemen herkes 5 kg almış .... neyse şimdi bıraktım doğal yollardan halletmeye çalışacağım :KK52:

Ben de çok demir hapı kullanmıştım bir ara ama hiç kilo almadım..

Bunu duyduğum iyi oldu 1 - 2 kilo almam lazım..
O zaman hemen başlayayım şu ferrosanol duedanol u kullanmaya..:KK66:..

ben ferroyla büyüdüm hep kansızlık sorunum vardı ama hiç kilo almadım:26:

ben bu konuyu açtıktan sonra araştırma yaptım kullanan hemen hemen herkes 5 kg almış .... neyse şimdi bıraktım doğal yollardan halletmeye çalışacağım :KK52:

Biride ben sanırım iştah açmasından öte midede yaptığı o berbat hissi bertaraf etmek için yiyoruz , Keçiboynuzu pekmezi değilde keçiboynuzu özü var kızıma kullanıyorum bunu damla kadar olmasada etkisi fena değil, günde bir kase mercimek çorbası .....bi sürü demir açısından zengin gıda var ama demirin emilimini c vitamini sağlıyor bunları portakal suyu beraberinde tüketmek lazım , Yoğurt demirin emilimini azalttığından ayrı bir öğünde tek başına ben böyle çözmeye çalışıyorum.

DEmir hapı kullanmak istemiyorsanız eğer çekirdekli kuru üzüm yiyebilirsiniz..Sadece 1 kilo yeseniz kan değeriniz 2 - 3 değer artıyor..

arkadaşlar isim yazmak zorundayım çünkü çok çeşiti var kan tahlilimde demirim sıfıra yakın çıktı ve ferro sanol duedonol yazdı doktorum 2. kutuyu bitirmek üzereyim bir ayda 5 kg aldım ve çok üzülüyorum kafayı yemek üzereyim ve iştahım normal normal yeme düzenimdeyim ama bu ilaç çok fena etkiledi beni:18:
geçen sene bir yılda 20 kg vermiştim az ve sık yiyerek ama bu ilaç benim psikolojimi bozdu tartılmaya bile korkuyorum inanın ilacı bıraksam mı ne yapsam doktoruma söyledim tınlamadı 2 kutu daha yazdı:KK43:((

şimdi size sorum şu: daha önce bu ilacı kullanıp bu durumu yaşayanlar var mı?? bırakınca normale döner miyim acaba??

Merhaba bende yaklaık 3 aydır aynı ilacı kullanıyorum ancak bende tersi etki yaptı, bağırsaklarım inanılmaz çalışıyor.Yeşil salata ile c vitamini demir alımını artırıyormus, birde eczanede satılan bir antioksidan var kemoterapi alan kişiler kullanıyormus, iki seans arasında depoları hızla dolsun diye, ben onu da aldım. 1ayda alt sınırdan da olsa normale döndü değerlerim. Kansızlık insanın yaşam kalitesini düşürüyor.

gerçekten bu ilacı kullanıp ta kg almayanları tebrik ederim bende kg harici çok ta yan etki yaptı karın ağrısı,kabızlık,bulantı vs. vs. ha bu arada galiba çok yiyorsun ondan almışsındır diye düşünenler için söyleyeyim gün içindeki yediklerimi not defterine tek tek yazdım her zaman yediklerimden az yemişim herkesin bünyesi farklı tabi...tartıda o rakamı görünce ağladım ve hapları doğru çöpe attım şimdi keçiboynuzu pekmezimi içerim,yumurtamı yerim çay kahve içmem bu şekilde düzelirse düzelsin bu ilaca elimi dahi sürmem artık (inş.):KK36::KK36::KK36:

öneride bulunan arkadaşlar için de çok sağolun 2-3 gün sonra kan tahlili yaptıracağım sonucu buraya yazarım Allahım o kadar çektiğime değmiş olsun nolur:26:

o ilacı 6 ay kullandım ve 12 kilo aldım şimdi vermeye uğraşıyorum :KK50:
ve kesinlikle o ilaç kullanıldıktan sonra alınan kiloların geri verildiğini düşünmüyorum 2 aydır diyettetim spor yapıyorum sonuç 2.5 kilo.demirsizlikten ölsem kullanmam o ilacı birdaha

Son düzenleme:
o ilacı 6 ay kullandım ve 12 kilo aldım şimdi vermeye uğraşıyorum :KK50:
ve kesinlikle o ilaç kullanıldıktan sonra alınan kiloların geri verildiğini düşünmüyorum 2 aydır diyettetim spor yapıyorum sonuç 2.5 kilo.demirsizlikten ölsem kullanmam o ilacı birdaha

ay canımm derdimden anlayan birinin çıkmasına çok sevindim millet bana inanmıyor çok yemişsindir ondadır diyorlar ama yok ya ..ben ne olduğunu anlamadan birden arttı tartıdaki rakam:KK52::KK52:
Allahtan 5 kg de bıraktım ben tek hatırladığım ağlayarak ilacı çöpe attığım .. bol bol su içtim vücudumdan atılsın etkileri diye bana mısın demedi yarın tahlile gidiyorum Allahtan hayırlısı...ve sonuç olarak sana yüzde yüz katılıyorum o ilaca bir daha el sürmem:KK36:

ay canımm derdimden anlayan birinin çıkmasına çok sevindim millet bana inanmıyor çok yemişsindir ondadır diyorlar ama yok ya ..ben ne olduğunu anlamadan birden arttı tartıdaki rakam:KK52::KK52:
Allahtan 5 kg de bıraktım ben tek hatırladığım ağlayarak ilacı çöpe attığım .. bol bol su içtim vücudumdan atılsın etkileri diye bana mısın demedi yarın tahlile gidiyorum Allahtan hayırlısı...ve sonuç olarak sana yüzde yüz katılıyorum o ilaca bir daha el sürmem:KK36:

aynen canım ilacın kilo aldırdığını fark ettiğim anda hiçbişey yemedim aç gezdim buna rağmen 12 kilo aldım.insanın kan hücreleri çoğaldıkça kilosu artarmış bilseydim içmezdim.hala demir eksikliğim var ama kuru üzümdür pekmezdir idare etmeye çalışıyorum.inş aldığımız kiloları veririz :18:

kızlar tahlil sonuçlarımı almış bulunmaktayım veee herşeyim normal sağlıklı çıktım çok şükür:KK9:
ilaç yazmadı doktor , zaman içinde bi 3-4 kg versem yeter ama pekmezimi ,yumurtamı,kuru üzümü bırakmam artık ,darısı kansızlık çeken herkese ,Allah herkese şifa versin...

Allah Allah doktorlar mı bizi yanlış yönlendiriyor, ben de şüphe ettim şimdi. Israrla bana asla kilo aldırmaz, ama iştah açar. İstesen de yeme gereksiz, bişey olmaz o zaman demişti.

Bu arada, ciğer dalak yiyebiliryorsanız en doğal yoldan en hızlı şekilde demir takviyenizi yapmış olursunuz.

bende demir eksikliği,vitamin,kansızlık var.ilaçları içtim zamanında kiloluyum ama sadece o hap kilo ypmaz.önce sağlığını düzenle doktorunla konus.demir için pernir.süt.yumurta ye.kan için pekmez. kuru siyahüzüm gecmis olsun :KK34:

kızlar tahlil sonuçlarımı almış bulunmaktayım veee herşeyim normal sağlıklı çıktım çok şükür:KK9:
ilaç yazmadı doktor , zaman içinde bi 3-4 kg versem yeter ama pekmezimi ,yumurtamı,kuru üzümü bırakmam artık ,darısı kansızlık çeken herkese ,Allah herkese şifa versin...

geçmiş olsun canım sevindim :KK16: en iyisi sağlıklı beslenmek ve bunu başarabilmek.zamanla o kilonu verirsin inş

öncelikle geçmiş olsun..ben o ilacı 10 ay içtim..içmeden önce diyetisyen yardımıyla 11 kilo vermiştim..demir eksikliğim çıktığında diyetisyene gitmeye devam ediyordum..kesinlikle pekmez içme dedi..çünkü pekmez kaynatılarak yapıldığı için hiç bir vitamin ve mineral demir filanı yok dedi..boşa vucuda şeker alınıyo dedi..kırmızı et yanında c vitamini bir içecek yada limonlu su iç dedi..dedikleri yaptım..kesinlikle kilo almadım..10 ay içmeme rağmen..üstede 2 kilo verdim..bir de ciğer yedim..pekmezmiş üzümmüş kesinlikle yemedim..çay kahve hafta 1 yada 2 kez içtim..yani çok dikkat ettim..diyetisyen dedi ki vucutta demir olmazsa kesnlikle kilo veremezsin dedi..demir sağlık açısından şart..hapları sakın bırakmayın..demirim normale geldi 10 ay sonra..dr sadece adet olduğun günler hapı ,iç..adet bitince bırak dedi..şimdi böyle devam ediyorum..bir sorunum yok..sorusu olan varsa yardımcı olabilirim

X