Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta oldu kullanali ama hiç kabız olmadimAldirmaz ama kabizlik yapar felaket
Evet çok yemek yiyesim geliyor önceden hiç bir şey yemezdimİştah açtığı için kilo yapiyo. Yemezsen almazsın.
2 hafta oldu kullanali ama hiç kabız olmadim
Umarim almamDegsiyo ilactan ilaca. Ama kabizlik yaptigi dogrudur
Sabahları evet midem bulanıyor içtikten 2saat sonraGercekten sasirdim genelde cok kotu yapar mide bulandirir o yuzdende yiyemez kilo veriridim aldirdigini pek duymadim
Benim istahimi acmisti. Kilo alicam diyede icmemezlik yapma bence. Saglik herseyden daha onemli.Arkadaşlar bende demir eksikliği var feramat ilacın adı demir hapları verdiler kilo aldırir mi sizce
Evet iştahımı çok açtı az önce koca pizzayi yedim normalde hiç istahim olmazdi ama motobolizmam çok hızlı çalışıyor ne yesem hemen ayıptır söylemesi tuvalete gidiyorum. Ve aşırı hareketliyimEger demir eksikligi nedeniyle iştahiniz azaldiysa,vucudunuz gereken demiri altiktan sonra iştahiniz açılabilir,yani daha fazla yemek yiyiceksiniz o zaman kilo alabilirsiniz,ama eger böyle bi durum yoksa,o zaman merak etmeyin demir hapi kilo aldirmaz
Ne kadar kullandinizDemir ilacı kullandım ve ben de iştah açtı kilo almam iştahım yüzünden oldu.
Ayrıca kilo alacağım diye bırakmayın sakın kullanın ilacınızı inanın daha kötü sonuçları var kilo onun yanında küçücük bir sorun olarak kalır.
Arkadaşlar bende demir eksikliği var feramat ilacın adı demir hapları verdiler kilo aldırir mi sizce
8 ay kullandım doktorum zaten depolar düzenli kullanım da 6 ay da dolar demişti.Ne kadar kullandiniz
bünye meselesi bnceArkadaşlar bende demir eksikliği var feramat ilacın adı demir hapları verdiler kilo aldırir mi sizce