Demir hapı kilo aldırir mi

Beydeba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
149
25
13
Arkadaşlar bende demir eksikliği var feramat ilacın adı demir hapları verdiler kilo aldırir mi sizce

Eger demir eksikligi nedeniyle iştahiniz azaldiysa,vucudunuz gereken demiri altiktan sonra iştahiniz açılabilir,yani daha fazla yemek yiyiceksiniz o zaman kilo alabilirsiniz,ama eger böyle bi durum yoksa,o zaman merak etmeyin demir hapi kilo aldirmaz

Demir ilacı kullandım ve ben de iştah açtı kilo almam iştahım yüzünden oldu.

Ayrıca kilo alacağım diye bırakmayın sakın kullanın ilacınızı inanın daha kötü sonuçları var kilo onun yanında küçücük bir sorun olarak kalır.

Eger demir eksikligi nedeniyle iştahiniz azaldiysa,vucudunuz gereken demiri altiktan sonra iştahiniz açılabilir,yani daha fazla yemek yiyiceksiniz o zaman kilo alabilirsiniz,ama eger böyle bi durum yoksa,o zaman merak etmeyin demir hapi kilo aldirmaz
Evet iştahımı çok açtı az önce koca pizzayi yedim normalde hiç istahim olmazdi ama motobolizmam çok hızlı çalışıyor ne yesem hemen ayıptır söylemesi tuvalete gidiyorum. Ve aşırı hareketliyim

Annem ve kardeşim kullanıyor ve çok iştah açıyor dikkat edilmediği için kilo alınıyor

Arkadaşlar bende demir eksikliği var feramat ilacın adı demir hapları verdiler kilo aldırir mi sizce

Hayır kilo aldırmıyor,neden öyle söylüyorlar bilmiyorum 1 sene kullandım ben hamilelikten önce hiç kilo almamıştım. şimdi yine kullanıyorum.

bünye meselesi bnce
bn ve kuzenim kullandik onda kilo yapmadi bnde yaptiii... Bna 6 kutu bitirmemi soledi 4 kutudan sonra bıraktım...:KK200:

Back
X