Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tok karnına içince ishal yapıyormuş. Aç karnına içiyorım ben ikj iki gün mide agrısı yaptı bende de resmen bende ağladım ağrıdan ama şimdi geçti.Konu başlığında da belirttiğim gibi doktorumun verdiği demir hapı (gyno ferro sanol) beni mahvediyor kızlar ishalim midem bulanıyor mide ağrısı yapıyor artık ağlama krizlerine giriyorum sizde de aynı yan etkiler oldu mu?
İlk sabah aç karnına içmiştim peşine de kahvaltı yapıp süt içmiştim bilmiyordum birlikte alınmaması gerektiğini sonra sizin gibi perişan olmuştum.Mide bulantısı,ishal,halsizlik hepsini yaptı sonra geceleri yatarken içme kararı aldım dr banu çiftçi öyle öneriyordu 3.ayımdan beri öyle içiyorum hiç yan etkisi olmadı rahatladım yaniKonu başlığında da belirttiğim gibi doktorumun verdiği demir hapı (gyno ferro sanol) beni mahvediyor kızlar ishalim midem bulanıyor mide ağrısı yapıyor artık ağlama krizlerine giriyorum sizde de aynı yan etkiler oldu mu?
Merhaba tok karnına içince ishal yapıyormuş. Aç karnına içiyorım ben ikj iki gün mide agrısı yaptı bende de resmen bende ağladım ağrıdan ama şimdi geçti.
Merhaba sabah aç karnına içeceksin ve 2 saat sut çay kahve meyve suyu icme atiyorum kaçta uyaniyorsun diyelim ki 9 sabah 6 da kalk iç geri uyu ben öyle yaptım WC konusuna gelince evet diski rengi değişiyor ve koku yapıyor ama sabret o ilacı kullanmalısınız![]()
ayni etkiyi bana da yapmisti karin agrisindan yerimde duramiyordum surekli ishal halindeydim.. neyseki cok fazla kullanmam gerekmedi yukseldi degerim.. umarim sizinki de bi an once yukselir..
Ben kahvaltı ve öğle yemeği arasında içiyorum yani çok aç veya tok olmuyorum. Bende tek yan etkisi kabızlık gibi tuvalete çıkmakta zorlanmam. Ama çok rahatsız etmiyor. Yıllardır demir ilacı kullandığım için bünyeme en uygun ilaç alma yönteminin bu olduğuna karar verdim, doktorum da onayladı. Bu şekilde deneyebilirsiniz belki.
İlk sabah aç karnına içmiştim peşine de kahvaltı yapıp süt içmiştim bilmiyordum birlikte alınmaması gerektiğini sonra sizin gibi perişan olmuştum.Mide bulantısı,ishal,halsizlik hepsini yaptı sonra geceleri yatarken içme kararı aldım dr banu çiftçi öyle öneriyordu 3.ayımdan beri öyle içiyorum hiç yan etkisi olmadı rahatladım yani
Bende de ishal yapıyordu ama drum devam etmem gerektiğini söylemişti
Siz de bir drunuz ile konuşun
Duruma göre hareket edersiniz
Bana da doktorumun ilk yazdığı ilac ferro sanoldu.ac karnina icmistim ve felaket bi mide ağrısı ve bulantısı oldu.istifra etmistim.ac tok farketmedi midemi bulandiriyordu.sonra gynoferon verdi.o bulanti vs yapmiyordu ama kabiz yapti onunla da anlasamadik :) uygun ilaci bulana kadar ferplex fol kullandim.doktor daha sonra feramat diye bi ilac verdi.benim mucizem oldu.sabahlari ac karnina atiyorum.ne bulanti ne mide agrisi ne ishal hiçbirşey.bana cok iyi geldi feramat.onunla da devam ettim.34 leri gördük cok sukur
Benimde midemi bulandırıyor
halsizlikten ölüyorum
Kanım düşükk
Ayy tatlım nolcaz biz böyle çok iğrenc durumdayım
Kendimi bildim bileli içiyorum
8 aydır aralıksız
Bilsem keşke
Çözüm bulursan yaaz:)
İlac yaramıyorsa zorlama bence.bir sürü demir ilacı var.doktora soyle baska ilac yazsin.zorlama kendini.herkesin bunyesi farkli.her ilaci herkes kaldiramazInşallah bende böyle bir ilaç kullanirım tatlım aç tok farketmiyor ruh gibi dolaştım annem eşim çok kötü görünüyorsun dediler o kadardım yani