Demir eksikliğiyle ilgili bir derdim var.

evet et bol bol ve pekmez keçi boynuzu pekmezi kesinlikle keçi boynuzu tek geçerim valla canım geçmiş olsun ayrıca öyle bir şeyde aids ten dolayı kansızlık olmuştur muhtemel kansızlıktan aids mümkün değil:mymeka:

aids biligim kadarıla belli bir virüs falan deil
aids bir çok hastalıyı birlikte taşıyan ve sonucunda metebolizması zayıflayan kişidir.
yani hayat kadınları birlikte oldugu her insandan bi hastalık kapıyor ve toplamın sonucu aids oluyor
ama demir eksikligi yani güneş vitamini insanı yorgun ve bitkin bırakır
hatta karanlıktan korkarsın ve deprasyona bile girebilirsin
kadınlarda kanda bulunan demir eksikligi sebebi tahminime göre her ay olan kanamadan kaynaklanıyor
yani kanamada kan ile beraber demir vitaminide gidiyor

bi arkadaş en iyi çözümü söylemiş keçi boynuzu pekmezi (harput) bol bol iç
düzeldigini faredeceksin

Canim bendede demir eksikligi vardi bi ara. D-vitamini kullandim.
Sende kullan. Aidsle alakasi yok. Internette her okuduguna inanip bos yere kafani karistirma,

bence canınızı sıkmayın aıds öyle hafife alınacak bişey değil.herşeyden önce aids olsa doktor senin öyle elini kolunu sallayarak gitmene izin vermezdi.alınması gereken tedbirler vardır.ve sizi bu konuda bilgilendirirdi.demir eksikliğine gelince benim oğlum 3,5 sene tedavi oldu .onunki ciddi düzeydeydi bayılmalara kadar gitti.çok çeşiti var ama hepsinin ortak özelliği dışardan demir takviyeli yiyecek.ama emiliminin tam olabilmesi için demirli gıdanın arkasında c vitamini olan bir gıdada yemen gerekiyor.portakal,biber vs. yani tek başına demir yeterli değil.c vitamini şart. çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…