• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Demir eksikliğinde başarılı tedavi yöntemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hipotiroid için TSH a ve bikaç değere daha bakıyolar. kansızlık için senden istenen tahlillerde onlar yoktur. belirtileri kansızlık ile aynı gibi. saç dökülmesi, halsizlik, sinirlilik hali, saçta kuruluk, kilo verememe, adet düzeninde bozukluk, üşüme gibi şeyler belirtiler. en önemlisi de hipotiroid genetik gibi. ailede bi bayanda varsa (genelde bayanlarda oluyo) sende de olabilir. ama genelde hasta olan kişiler farkında olmayabiliyor, halbuki ileride sonuçları ağır olabiliyo. kansızlık için kontrole gittiğinde doktordan tiroid hormonuma da baktırmak istiyorum de ve onları da test etsinler.

canım çok saol aydınlattığın için ama bende yoktur çünkü benimki apaçık ortada 5 ayda 12 kilo aniden verdim belki daha fazla görenler ne olmuşun manken gibi diyor:jeyyar: ama sonucu demir eksikliği ailede hiçkimse yok tiroid sorunu olan birde yazdığın belirtilerden bir tek saç dökülmesi var acil şifalar diliyorum canım en önemli tedavi moral moralini hep yüksek tut sevgiyle kal..a.s.

Back