E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
-
Aynı sorun bende de var kızlar çözümü yok galiba
saçlarım kedi tüyü gibi benzim solgun elim ayağım buz..
ilaçlarımı kullanmıyorum çünkü aşırı kilo yapıyo dermatologa gitmeyi düşünüyorum birde bioxcin kullanıcam umut kapısı iştee
şöyle uzzzunnn kalın ve gür saçlarım olsaydı ne olurduuu birdeee eskiden çok iyyidi saçlarım dümdüz ve orta kalınlıkta sonra nemi oldu? saff ben perma yaptırdım döküldü fön boya derken bu hale geldii tabi hepsinden önce aşırı dökülüyorduusenağlamasenağlama
30'lu yaslarda kendimi düşünemiyorumm..
şimdi böyleyse o zman hiç olmaz yaşım daha 19 ve 4-5 senedir çözüm arıyorum kendimce yılan yağınıda denedim bi kaç kez sonuç olumsuzz :çok üzgünüm:
Aynı sorun bende de var kızlar çözümü yok galiba
saçlarım kedi tüyü gibi benzim solgun elim ayağım buz..
ilaçlarımı kullanmıyorum çünkü aşırı kilo yapıyo dermatologa gitmeyi düşünüyorum birde bioxcin kullanıcam umut kapısı iştee
şöyle uzzzunnn kalın ve gür saçlarım olsaydı ne olurduuu birdeee eskiden çok iyyidi saçlarım dümdüz ve orta kalınlıkta sonra nemi oldu? saff ben perma yaptırdım döküldü fön boya derken bu hale geldii tabi hepsinden önce aşırı dökülüyorduusenağlamasenağlama
30'lu yaslarda kendimi düşünemiyorumm..
şimdi böyleyse o zman hiç olmaz yaşım daha 19 ve 4-5 senedir çözüm arıyorum kendimce yılan yağınıda denedim bi kaç kez sonuç olumsuzz :çok üzgünüm:
benim de aynı durum canım yaa. çok sağlıklıyken saçlarım perma yaptırdım. çok döküldü tam o sırada kansızlık çıktı. arkasından da hipotiroid çıkınca asla eski güzelliğine kavuşamadı saçlarım.
harnup yani keçiboynuzu pekmezini ben de denedim ama pek bi faydası olmadı. zaten çok kötü bi tadı var. pekmezi hiç içemiyorum o nedenle :1no2:
ama ciğer gerçekten iyi geliyor. tahlillerimde farkı ben de gördüm.
tabiki haplarını bırakma zaten bende 2 aydır demir eksikliği haımı içiyorum senin hapın ismi ne canım merak ettim.
kızlar size güzel haberim var demir eksikliği anemisinin tedavi yöntemini buldum burda değil yakın çevremde olmuş bir durum anlatıyorum her gün sabah aç veya tok karnına bir tatlı kaşığı keçiboynuzu(harnup)pekmezi için bunu yapan kişinin 25 günde değeri 21 miş 25 gün sonra doktoru bile şaşırmış 67 olmuş abartmıyorum doğru duydunuz ben dün başladım içmeye düzenli içcem sizde mutlaka yapın,unutmayın ki saçlar kökünden dökülür kökünden beslenir yani içten dıştan hiçbirşey fayda etmemeside bundan.
canım hipotiroid için TSH a ve bikaç değere daha bakıyolar. kansızlık için senden istenen tahlillerde onlar yoktur. belirtileri kansızlık ile aynı gibi. saç dökülmesi, halsizlik, sinirlilik hali, saçta kuruluk, kilo verememe, adet düzeninde bozukluk, üşüme gibi şeyler belirtiler. en önemlisi de hipotiroid genetik gibi. ailede bi bayanda varsa (genelde bayanlarda oluyo) sende de olabilir. ama genelde hasta olan kişiler farkında olmayabiliyor, halbuki ileride sonuçları ağır olabiliyo. kansızlık için kontrole gittiğinde doktordan tiroid hormonuma da baktırmak istiyorum de ve onları da test etsinler.canım hipotriodun belirtisi ne nasıl anladın bak korkmaya başladım şimdi acaba bendede mi o var dicem ama doktor kan sonuçlarımdan demir eksikliği tanısı koydu eğer triod rahatsızlığı olsaydı kanda görürmüydü ki..
bunu siteden duymuşolablırmısın cunku ben bunu 2-3kere yazmıştım bnm 21di 25gün sonraa 67olduuu ...ama bu pekmezın tadı cok kötüü bn artık yiyemıyorum mıdem cok bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?