Demir eksikliği

Canım bunu kesinlikle oku! Okurken kendimi gördüm resmen bende şuan evliyim 9 aylık kızım var. Bekarlığımda aynı şeyi yaşadım, kaç kutu kan ilacı kullandım. doktor 6 ay sonunda baktığında iyi diyordu ama bir sene geçmeden düşüyordu sonunda doktor da damardan bir demir takviyesi yapmıştı daha etkili diye, evet etkili olmuştu ama o da zamanla yok oldu resmen. Ben burda adını vermem sıkıntı olurmu bilmiyorum ama evlenimce eşimin annesi bir ürünle tanıştırdı o da büyük oğlunun anemisi için kullanmış çocukluğundan beri düşükmüş son çare karşısına bu çıkmış. Bende kullandım hemde hamilelik döneminde yani daha fazla düşeceği dönem😂 doktorların verdiği hiç bir ilacı kullanmadım. Sonuç olarak ben 3 senedir ağzıma artık ilaç namına hiç bir şey sürmedim ağrı kesici dahi. Bağışıklılığım bile güçlendi, kendimi o kadar iyi hissediyorum ki dışardan herkesin bile dikkatini çekiyor dinç olmam. Burda paylaşmak istemiyorum yeniyim yasak olurmu bilemedim😂
Bacım özelden yaz magdurum bebem var enerjim tükendi ben bende değilim artık ilaçları da kullanamıyorum sindirim sistemimi bozuyor 😅

Evet sorunum gitti çok şükür. Demir yüklemesi yapıldı B12 iğnesi ve vitamin ilaçları kullandım şuan inanın hayata yeniden dönmüş gibiyim. Eski enerjik yeniden geldi kan degerlerim yükseldi bundan sonra yediklerime dikkat Edip depomu bosaltmamam gerekiyormus
Demir yüklemesi kaç kez yapıldı acaba size ve ne kadar süre de etki etti

Merhaba kizlar benim sorunum demir eksiligi... Acayip baş dönmem vücudumda uyuşma halsizlik yorgunluk ve daha yazamadigim hayatımı mahveden belirtiler. Çocuklarıma bakamaz duruma geldim. Ferritin değeri 2.98 demir 22 daha öncede bu sorun vardı ama bukadr düşük değildi ilaç verdi ama fayda olmadı böyle sorunu olanlar yardımcı olabilir mi ne yapmam lazım. Haftaya doktor randevum var ama doktora danışacagm ama bu durumu yaşayanlar varsa bilgilenmek isterim
Tup mideli olduğum icin bu konudan hep muzdaribim malesef bende. Ferritin düşüklüğü hemoglobin değerinin durumuyla anlam kazanir. Hemoglobin degeriniz kac? Demir yuklemesi icin hemoglobin değerinizin düşük olmasi gerekir. Sanirim 8in altinda olduğunda demir yuklemesi yapılıyor. Ferritin demir deposudur. Deponuz boşalmış. Ilacla zaman icinde toparlanır. Dusmeye devam ediyorsa doktor sebebini arastiracaktir. Hemoglobininiz düşük degil ve normal araliktaysa sadece ferritin düşüklüğü cok halsizlik ve bas donmesi yapmaz. Diger vitamin ve mineral degerlerinize baktirdiniz mi?

Canım bunu kesinlikle oku! Okurken kendimi gördüm resmen bende şuan evliyim 9 aylık kızım var. Bekarlığımda aynı şeyi yaşadım, kaç kutu kan ilacı kullandım. doktor 6 ay sonunda baktığında iyi diyordu ama bir sene geçmeden düşüyordu sonunda doktor da damardan bir demir takviyesi yapmıştı daha etkili diye, evet etkili olmuştu ama o da zamanla yok oldu resmen. Ben burda adını vermem sıkıntı olurmu bilmiyorum ama evlenimce eşimin annesi bir ürünle tanıştırdı o da büyük oğlunun anemisi için kullanmış çocukluğundan beri düşükmüş son çare karşısına bu çıkmış. Bende kullandım hemde hamilelik döneminde yani daha fazla düşeceği dönem😂 doktorların verdiği hiç bir ilacı kullanmadım. Sonuç olarak ben 3 senedir ağzıma artık ilaç namına hiç bir şey sürmedim ağrı kesici dahi. Bağışıklılığım bile güçlendi, kendimi o kadar iyi hissediyorum ki dışardan herkesin bile dikkatini çekiyor dinç olmam. Burda paylaşmak istemiyorum yeniyim yasak olurmu bilemedim😂
Nedir o ürün acaba bizlerde istifade etsek

X