- 20 Nisan 2023
- 369
- 497
-
- Konu Sahibi turkuaznokta
Ferritin kaç çıktı acabaBebeğimde 9 aylıkken ferritin düşük çıktı. Şu an 11 aylık. Sidefer kullanıyorum ama dozundan emin olamıyorum. Tedavi dozu için pek bir bilgi yok. Doktoru ocean için sabah akşam 1,5 ml demişti. Ben değiştirdim damlayı, sideferde de aynı kullanıyorum günde toplam 3-3,5 ml arası. Tedavi dozunda takviye kullananlar ne kadar veriyorsunuz bebeklerinize?
1 ml’de 7 mg demir var. Kilo başına minimum 1 mg almaları gerekiyor zaten. 1,5 ml normalde içmesi lazım. Ben eksik tamamlansın diye 2 katını veriyorum yani..
10,5Ferritin kaç çıktı acaba
Ferritin 5, demir 31Ferritin kaç çıktı acaba
Profiline girdim ama paylaşımı bulamadım bi türlü yaİnstagramda Derya Sert diye bir doktor demir takviyeleri arasındaki doz dönüşümünü tablo olarak paylaşmıştı ben google da demir damlası dozları yazıp görsellere bakarak görmüştüm. Damla değişikliğinde doz da değiştirmek gerekebiliyor ordan bir bakın isterseniz en azından gerekenin aşağısında kalmayın. Benim kızımın demiri alt sınırda ama ferritini 10,3 falan çıktı. Doktor microferi günde 1 ml demişti anladığım kadarıyla az kalıyor o tabloya bakınca tedavi dozunun altında kalıyor. Sidefer temiz içerikli mi microferin içinde az demir var yani fazla damla vermek gerekiyor
Bu arada microfer için 1 ml gerçekten az biz onu güya koruma dozu olarak kullanıyorduk ve 9 aylık tahlil sonucumuz ortadaİnstagramda Derya Sert diye bir doktor demir takviyeleri arasındaki doz dönüşümünü tablo olarak paylaşmıştı ben google da demir damlası dozları yazıp görsellere bakarak görmüştüm. Damla değişikliğinde doz da değiştirmek gerekebiliyor ordan bir bakın isterseniz en azından gerekenin aşağısında kalmayın. Benim kızımın demiri alt sınırda ama ferritini 10,3 falan çıktı. Doktor microferi günde 1 ml demişti anladığım kadarıyla az kalıyor o tabloya bakınca tedavi dozunun altında kalıyor. Sidefer temiz içerikli mi microferin içinde az demir var yani fazla damla vermek gerekiyor
Benim kızım prematüre zaten çok erken başladık demire şu an 5 aylık düzeltilmiş yaniBu arada microfer için 1 ml gerçekten az biz onu güya koruma dozu olarak kullanıyorduk ve 9 aylık tahlil sonucumuz ortada
Profiline girdim ama paylaşımı bulamadım bi türlü ya