Gelinlik Ayakkabısı Demet Akalınvari Gelinlik Ayakkabılarım :)

Sağol cnm çal tabi her şekilde :) Dediğin gibi tasarım ayakkabılarda da bundan fazlası olmuyor ya da insan tam zevkini yansıtan birşeyi başkasına yaptırmaktansa kendi yaptığı zaman mutlu oluyor. Bana ayakkabının tüm maliyeti 110 tl falandır düşün :)

cnm bende fikir çalıcam sanırımmmm :) ama just married yazıda takıldım nasıl yazdın fikir alabilirmiyim print tenmi çıkardın

cnm bende fikir çalıcam sanırımmmm :) ama just married yazıda takıldım nasıl yazdın fikir alabilirmiyim print tenmi çıkardın

Ben çıkarmadım cnm copy center tarzında yerler var renkli çıktı falan veriyorlar onlarda sticker kağıdına bastırdım. Yani yapışkanlı kağıda böylece çıkartma şeklinde çıkartıp ayakkkabının arkasına yapıştırdım kolayca

aaa yapışkanlı kağıt olayı kopyalama merkezlerinde var mı? bu durum için değil ama başka bir şey için bunu arayıp duruyordum çok sevindim. peki kalp kesimini onlar kendisi mi yaptı sen mi yaptın?

allah askına cok gec gordumm benımde pabuclarım toz pembe resmen suan bende ıstıyorum bunlardannnnnnnnnnnn
nerede yaptırdın su stıckerlerı

aaa yapışkanlı kağıt olayı kopyalama merkezlerinde var mı? bu durum için değil ama başka bir şey için bunu arayıp duruyordum çok sevindim. peki kalp kesimini onlar kendisi mi yaptı sen mi yaptın?

Tabi cnm var. Onlar çizdi içinin yazısını yazdı çıkartıp verdi. Ben o kalp şeklinin çizgisinin üzerinden kestim

Cnm copy center da yaptırdım. Nerede oturuyorsun ?

ıstanbulda canım bpaşa gop dıyeyım benım pabuclarım toz pembe pudra gıbı bıde onunde fıyonk var ortasında tas ıslı sacma mı durur acaba cok heveslendım gorunce

ıstanbulda canım bpaşa gop dıyeyım benım pabuclarım toz pembe pudra gıbı bıde onunde fıyonk var ortasında tas ıslı sacma mı durur acaba cok heveslendım gorunce

Bence fiyonkun ortasındaki taşlardan bu kalbin etrafına yapıştırsan uyumlu olur. O taraflarda mutlaka vardır copy center cnm yaptır bir denersin. 3-5 lira bir şey sticker olmadı çıkarırsın.

Bence fiyonkun ortasındaki taşlardan bu kalbin etrafına yapıştırsan uyumlu olur. O taraflarda mutlaka vardır copy center cnm yaptır bir denersin. 3-5 lira bir şey sticker olmadı çıkarırsın.

haklısın cok degecek bısey olmadı o fıyongu bıle cıkarabılırım hatta suanda o provalarda dustugu ıcın ayakkabıcıda sansa bak
ben bu aksam olmadı yarın aksam bakıcam persembe kınam cuma dugunum o taslardan umarım bulabılırım yada mahmutpaşa gıdecek akrabalarım yarın onlara aldırayım

emeğine sağlık tatlımmm çok hoşş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…