resmen çalıyorum, bana çok pratiksin derleri aldığım birşeyin mutlaka ya biyeriyle oynarım ya bi tarafını keser öyle geçiririm üzerime, ama inan harika olmuşşş, bu tasarım ayakkabılaar, normal ayakkabının 3 katı fiyatına satılıyor ve bence gereksiz, gerçekten yaratıcı ve çok uygun fiyata güzel bişey çıkarmışsın ortaya, güle güle giyinmek nasip etsinnnn, mutluluk getirsin sana o kalplerinnnnnnnn
Gelinlik el çiçeğim de bu renklerde olacağından renklli bir gelinlik ayakkabısı arayışına girmiştim. Önce rugan pembe ayakkabılarımı aldım ancak gözüme baya boş göründü.
Sonra Demet Akalın'ın gelinlik ayakkabılarını gördüm ve ondan da esinlenerek gelinlik ayakkabılarımı kendim süsledim...
Aşamalarını aşağıda görebilirsiniz demetakalınvari ayakkabılarımın
Eki Görüntüle 439933
Eki Görüntüle 439930
Eki Görüntüle 439931
Eki Görüntüle 439932
cnm bende fikir çalıcam sanırımmmm :) ama just married yazıda takıldım nasıl yazdın fikir alabilirmiyim print tenmi çıkardın
Ben çıkarmadım cnm copy center tarzında yerler var renkli çıktı falan veriyorlar onlarda sticker kağıdına bastırdım. Yani yapışkanlı kağıda böylece çıkartma şeklinde çıkartıp ayakkkabının arkasına yapıştırdım kolayca
Ben çıkarmadım cnm copy center tarzında yerler var renkli çıktı falan veriyorlar onlarda sticker kağıdına bastırdım. Yani yapışkanlı kağıda böylece çıkartma şeklinde çıkartıp ayakkkabının arkasına yapıştırdım kolayca
aaa yapışkanlı kağıt olayı kopyalama merkezlerinde var mı? bu durum için değil ama başka bir şey için bunu arayıp duruyordum çok sevindim. peki kalp kesimini onlar kendisi mi yaptı sen mi yaptın?
allah askına cok gec gordumm benımde pabuclarım toz pembe resmen suan bende ıstıyorum bunlardannnnnnnnnnnn
nerede yaptırdın su stıckerlerı
Cnm copy center da yaptırdım. Nerede oturuyorsun ?
ıstanbulda canım bpaşa gop dıyeyım benım pabuclarım toz pembe pudra gıbı bıde onunde fıyonk var ortasında tas ıslı sacma mı durur acaba cok heveslendım gorunce
Bence fiyonkun ortasındaki taşlardan bu kalbin etrafına yapıştırsan uyumlu olur. O taraflarda mutlaka vardır copy center cnm yaptır bir denersin. 3-5 lira bir şey sticker olmadı çıkarırsın.
Gelinlik el çiçeğim de bu renklerde olacağından renklli bir gelinlik ayakkabısı arayışına girmiştim. Önce rugan pembe ayakkabılarımı aldım ancak gözüme baya boş göründü.
Sonra Demet Akalın'ın gelinlik ayakkabılarını gördüm ve ondan da esinlenerek gelinlik ayakkabılarımı kendim süsledim...
Aşamalarını aşağıda görebilirsiniz demetakalınvari ayakkabılarımın
Eki Görüntüle 439933
Eki Görüntüle 439930
Eki Görüntüle 439931
Eki Görüntüle 439932
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?