• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Demet Akalınvari Gelinlik Ayakkabılarım :)

bende renkli kurdele renkli ayakkabi ve buket dusunenlerdenim ayakkabimin arkasina boyle yapabilirim cok hos gercekten bayildim :))))

güzel olmuşlar beğendim :))

Teşekkür ederim kızlar sağolun :16::16:

Dileyen isteyen fikri çalabilir yapabilir giyebilir, sorucağınız bişey olursa yardımcı olurum :16::16:

Teşekkür ederim kızlar sağolun :16::16:

Dileyen isteyen fikri çalabilir yapabilir giyebilir, sorucağınız bişey olursa yardımcı olurum :16::16:

canım ayakkbıların çok güzel ... ben senin galiba gelinlikli resimlerini gördüm ayakkabından tanıdım diye düşünüyorum eğer oysan çok güzel bir gelin olmuşsunn .. hatice....sitesinden doğru mu :26:

seninkiler daha iyi olmuş canım.zaten demet akalın tvde çıkmıştı bu ayakkabılar yerine babetlerini giymiş rahat edememiş bende hiç sevmem babetleri tabi kaç yaşına gelmiş kadın babet giyer tabi:) düğünde de babet giyeni ilk defa gördüm yalnız gelinliğinin üstündeki güzeldi hakkaten.

seninkiler daha iyi olmuş canım.zaten demet akalın tvde çıkmıştı bu ayakkabılar yerine babetlerini giymiş rahat edememiş bende hiç sevmem babetleri tabi kaç yaşına gelmiş kadın babet giyer tabi:) düğünde de babet giyeni ilk defa gördüm yalnız gelinliğinin üstündeki güzeldi hakkaten.

:9::9::9: amma söledin kadıncağıza :9::9: Ama o yaşta kaçıncı evliliği rahat olsun diye babet giymiştir haklısın cnm :52:

bayildim cok hos olmus bende gelin ayakkabilarimi pempe aldim veee arkasina seninki gibi bisey yapabilirim cok begendim ya:)ellerinize saglik cok hos durmus...mutlulukla giymek nasip etsin Allah im

resmen çalıyorum, bana çok pratiksin derleri aldığım birşeyin mutlaka ya biyeriyle oynarım ya bi tarafını keser öyle geçiririm üzerime, ama inan harika olmuşşş, bu tasarım ayakkabılaar, normal ayakkabının 3 katı fiyatına satılıyor ve bence gereksiz, gerçekten yaratıcı ve çok uygun fiyata güzel bişey çıkarmışsın ortaya, güle güle giyinmek nasip etsinnnn, mutluluk getirsin sana o kalplerinnnnnnnn :nazar::nazar:
Gelinlik el çiçeğim de bu renklerde olacağından renklli bir gelinlik ayakkabısı arayışına girmiştim. Önce rugan pembe ayakkabılarımı aldım ancak gözüme baya boş göründü.

Sonra Demet Akalın'ın gelinlik ayakkabılarını gördüm ve ondan da esinlenerek gelinlik ayakkabılarımı kendim süsledim...

Aşamalarını aşağıda görebilirsiniz demetakalınvari ayakkabılarımın :52:

Eki Görüntüle 439932

çoook beğendim :16:
ben de mor ya da lila ayakkabı ve buket kullanıcam kısmetse
bu fikir aklımda bulunsun benim de
mutluluklar dilerim :16:

Back