Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kızlar sağolun
Dileyen isteyen fikri çalabilir yapabilir giyebilir, sorucağınız bişey olursa yardımcı olurum
cok tatlı olmıs ama bu ayakkabılarla yurumek ölüm bende mercan rengi vardı acayip rahatsız ya
canım ayakkbıların çok güzel ... ben senin galiba gelinlikli resimlerini gördüm ayakkabından tanıdım diye düşünüyorum eğer oysan çok güzel bir gelin olmuşsunn .. hatice....sitesinden doğru mu :26:
seninkiler daha iyi olmuş canım.zaten demet akalın tvde çıkmıştı bu ayakkabılar yerine babetlerini giymiş rahat edememiş bende hiç sevmem babetleri tabi kaç yaşına gelmiş kadın babet giyer tabi:) düğünde de babet giyeni ilk defa gördüm yalnız gelinliğinin üstündeki güzeldi hakkaten.
Gelinlik el çiçeğim de bu renklerde olacağından renklli bir gelinlik ayakkabısı arayışına girmiştim. Önce rugan pembe ayakkabılarımı aldım ancak gözüme baya boş göründü.
Sonra Demet Akalın'ın gelinlik ayakkabılarını gördüm ve ondan da esinlenerek gelinlik ayakkabılarımı kendim süsledim...
Aşamalarını aşağıda görebilirsiniz demetakalınvari ayakkabılarımın
Eki Görüntüle 439932