• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demet Akalın'ın düğününden kareler

valla ben adamı beğenmedim neresi yakışıklı bunun zevk meselesi tabi ama 1000 tane gönlüm olsa birini vermem buna Demet akalının makyajsız fotolarından sonra onu söylemeye gerek bile duymuyorum makyajlı hali de pek iç açıcı değil zaten gelinliği de çok kötü zevksizmiş bi tek mekanı beğendim ...

bu çapkın playboyun nesiyle evlendi ki bu şimdi,aman yaa bizi ne ilgilendiriyosa sanki....

arada para,söhret olunca güzellik ve yakışıklılık önemli değil bazılarına göre...bu çiftde böyle..
demet akalın her zamanki itici ve sevimsiz ama şöhreti çok..adam demete göre baya bi yakışıklı,paralı ama çapkınsempatiksalakcinni......mekan ve kullanılan çiçekler aksesuarlar gerçekten hoş...ama yazık!!:delphin:

hiç güzel bi çift olmamışlar bence
ibrahim kutluaya daha ok yakışıyodu demet..

valla ebn beğendim yakışmış gelinliği saçı biraz daha özenli olabilirmiş ama...bu kız naapsa yakışıoo zati...damatta hoş..inşallah bu defa mutlu olur....kınasınıda ayrı beğenmiştim..umarım demet için bu evlilik hayırlı olur yazık bu kıza

gece elbisesi gibi gelinlik giymiş o da biliyor herhalde çok sürmeyeceğini fazla özenmemiş kendine :lepi:

mekan muhteşemboshayallersmileona diyecek lafım yok.damat o kadarda yakışıklı değil ama damatlık güzel.demete gelince gelinlik çok güzel:asigim:sade değil şıkır şıkır ama o mekana olmamış kabarık olsaydı çok daha süper olurdu.saçı makyajı güzel.ne diyelim mutluluklara.s.

bu kadar masrafa hazırlıga yazık servet harcıyorlar düğün gelinlik yok menüsü yok süsü derken şimdide boşanıyorlar adeletsizlik bu bizler ne sıkıntılarla çeyiz hazırlıyoruz yılların birikimiyle düğün yapıyoruz hoş yaptıktan sonrada borç bitmiyor o kadar lüksün içinde bide şaka gibi 2,3 ay sonra boşanıyorlar Allah bildigi gibi yapsın..

bu tarz insanların evlenmemesi gerkiyor madem boşanacaksınn birliktete yaşıyorsun zaten bırakın şu evliliki oyuncak haline getirmeyin..

Bir insan bu kadar mı şanssız olur aşk konusunda yaauu..
Bir ben bir Demet zaten..:delphin:
Başka da yoktur.
Yazık oldu..

Back
X