Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Demet Akalın'ın düğününden kareler
- Konu Sahibi bianka
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?eminim bi ton da para dökmüştür bu igrenc kıyafete bayanssulusmile gelinlik demeye dilim warmıyoda :umursamaz:
kesinlikle katılıyorum ya :bbo: en azından beyaz filan olsaymış ya bu ne iğrenç bi seçimdir böyle ohaoldumsmile
- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
- 298
kesinlikle katılıyorum ya :bbo: en azından beyaz filan olsaymış ya bu ne iğrenç bi seçimdir böyle ohaoldumsmile
amaaann para war zewk yokk işte :lepi: gecenlerde de ewini gösterdiler görgüsüz bu kadın yaa bildigimz soradan görme işte
- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
- 298
siz asıl olayı duymadınız galiba demet davet ettiği arkadaşlarına 1 gece önce mesaj çekmiş en az 80 euroyla ve lütfen tek gelin yazmış. bu kadın kadar çirkin ,görgüzüsz nasıl davranacağını bilmeyen bi ünlü daha tanımıyorum walla ben
bn o arkadaslarının yernde olsam gitmezdim alsanaalsanasmile bu ne görgüsüzlükkkk nasıl bi basitlik yaaa akannehir
siz asıl olayı duymadınız galiba demet davet ettiği arkadaşlarına 1 gece önce mesaj çekmiş en az 80 euroyla ve lütfen tek gelin yazmış. bu kadın kadar çirkin ,görgüzüsz nasıl davranacağını bilmeyen bi ünlü daha tanımıyorum walla ben
bende demin gazetede gördüm..yakın arkadasşlarını falanda bu yüzden çağırmamış kafamçokkarıştı
- 21 Temmuz 2009
- 528
- 49
- 118