• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demet Akalın'ın düğününden kareler

gri gelinlik giymiş zevke bak..adam da çulsuzun teki..mutluluklar diim bari birinin karnı doyar birinin de gözü belki:))

eminim bi ton da para dökmüştür bu igrenc kıyafete bayanssulusmile gelinlik demeye dilim warmıyoda :umursamaz:

kesinlikle katılıyorum ya :bbo: en azından beyaz filan olsaymış ya bu ne iğrenç bi seçimdir böyle ohaoldumsmile

amaaann para war zewk yokk işte :lepi: gecenlerde de ewini gösterdiler görgüsüz bu kadın yaa bildigimz soradan görme işte

Ayyy büyüklerimiz boşa dememişler Allah çirkin şansı versin diye kaydirigubbakcemile o ne be para verseler üste giymem..

siz asıl olayı duymadınız galiba demet davet ettiği arkadaşlarına 1 gece önce mesaj çekmiş en az 80 euroyla ve lütfen tek gelin yazmış. bu kadın kadar çirkin ,görgüzüsz nasıl davranacağını bilmeyen bi ünlü daha tanımıyorum walla ben

allah herkesi mutlu etsin o konuda bişey demiyoruz zaten ama allah askına o gelinlik hic gitmiş mi yaa daha güzel olabilirdi :umursamaz:

siz asıl olayı duymadınız galiba demet davet ettiği arkadaşlarına 1 gece önce mesaj çekmiş en az 80 euroyla ve lütfen tek gelin yazmış. bu kadın kadar çirkin ,görgüzüsz nasıl davranacağını bilmeyen bi ünlü daha tanımıyorum walla ben

bn o arkadaslarının yernde olsam gitmezdim alsanaalsanasmile bu ne görgüsüzlükkkk nasıl bi basitlik yaaa akannehir

heee ben de okudum bu haberii..e pes yani.madem yemiyo yapma esma sultan yalısında..önder bekensir,süreyya yalçındaki bolluğu zor bulur walla.Demet Akalın cimriliğiyle nam yapmış..aferin ona

bende demin gazetede gördüm..yakın arkadasşlarını falanda bu yüzden çağırmamış kafamçokkarıştı

Back
X