Demet Akalın Mercedes kazandı, bağışlamadı olay oldu!

petek118

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
2.319
221
52
Demet Akalın yarışmadan Mercedes kazandı
'Ben Bilmem Eşim Bilir'e katılan Demet Akalın-Okan Kurt çifti Mercedes kazandı. Çift arabayı bağışlamayınca tepki gösterenler oldu.
Ben Bilmem Eşim Bilir’in yılbaşı özel bölümünde Demet Akalın- Okan Kurt, İrem Derici- Rıza Esendemir, Ümit Besen- Emel Besen ve Keremcem- Seda Güven çiftleri büyük ödül için kıyasıya yarıştı.

DEMET AKALIN-OKAN KURT ÇİFTİ KAZANDI

Yarışmanın kazananı Demet Akalın-Okan Kurt çifti oldu. Çift ödül olarak Mercedes verildi.

Ben Bilmem Eşim Bilir Kanal D Forum Sayfası İçin Tıklayınız

ÇİFT ÖDÜLÜ BAĞIŞLAMADI
Demet Akalın Instagram hesabından arabayı kızları Hira için kazandıklarını duyurdu. Fakat Akalın'ın takipçileri, yarışmadan kazandıkları ve rahatlıkla sahip olabilecekleri bu Mercedes'i bağışlamadıkları için tepki gösterdi.

Ben de bir bekledim bağışlayacaklar mı acaba diye ama sonra Hira için kazandık dedi, çok da önemli değildi benim gözümde yani..

dün akşam izleyemedim şu an tekrarı var demet akalın ne kadar rüküş ya saçlar falan çok kötü hiç özenmemiş

bende bagıslarlar diye dusundum ya madem oyle halktan biriyle yapsalardı ne gerek var unlulerle yapmaya zaten alabilcek durumları var ya hayret

Yarışmayı ilk açar açmaz esimle ikimizde aynı anda bağış için yapıyorlar dedik :) fakat yarıßmayı demet akalın kazanıp bağışlamaması bizi çok şaşırttı evet mecbur değil ama bence orda o arabaya ihtiyacı olan en son kişi demet - okan çiftiydi bence.Ayrıca demet akalın hayranı olarak üzüldüğümüde belirtmek isterim ......

Merak ediyorum da arabayi kime bagislayacak? Bir fakire verse adam vergilerini nasıl ödeyecek? Bagislamak zorunda mi ya? Insanlar iclerinden geldigi gibi davranmali.. Ayrica herhangi bir tepki mesaji da gormedim..

Demet AKalin bu, cok sasirmadim. Bi kac sene once konserine gitmistim az cok severdim o zamanlar. Ne guzelligi var ne sesi ne de gorgusu.sarkilari hep vokalisti soyledi ,hatta simdi o da unlu merve ozbey sanirim adi.neyse bi ara demet akalin gitti,biz de ara verildi sandik,megerse konser bitmis!!ne bir iyi aksamlar ne tesekkur ederim ,gorusmek uzere vs demek..yuh dedi herkes.ayrica abartmiyorum gordugum en cirkin kadinlardan,ekranda yine iyi ,gercek hali felaket.o gun bu kadinin guzellik ses gorgu olmadan nasil yillardir tutulduguna hayret ettim

hiç yok arabası parası yok napsın...ayıp gerçekten bir hayır kurumuna bağışla bir fakiri sevindir...

boşuna einstein dememiş "bir insanın ön yargısını parçalamak atomu parçalamaktan zordur" diye :)
yarışma sonunda dikkat ederseniz ki etmemiş kimse arabayı birine vereceğini söyledi hatta demet akalın telefondan resmini gösterecekti okan kurt göstermeyelim dedi ve göstermediler :)

Hiraya vereceğini söyledi . Kocasi da fotoğrafı Göstermedi.dikkatlik durum?

Hiraya vereceğini söyledi . Kocasi da fotoğrafı Göstermedi.dikkatlik durum?
çocuğunun resmini neden göstersin orada hatta ilker le sessiz bir muabbet geçti ilker dedi kime vereceksiniz diye demet akalında o arada söyledi :)
sonuçta adam iş adamı ve bi çok yere bağış yapıyor sanmıyorum ben kendisine alacağını

keşke programın formatında olsaydı kazandıkları araç ihtiyaç sahibi birine ya da kuruma verilseydi...

Siz oraya dikkat etmemissiniz.arabanin sahibi evde bekliyor,kiza vericez dedi. Sizin birine vericez diye duydugunuz daha dogrusu yanlis duydugunuz yerde kizlarina vericeklerini soyledi. Satip bircok kisiye bagis yapabilirlerdi.amann diger yorumumda dedigim gibi ses yok guzellik yok gorgusuzluk had safhada sanatci diye prim veriliyor.Burda bu kadar konusmak bile gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…