Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben makyajlı halini de beğenmiyorum. Ne bileyim Kibariye bile daha güzel yani o kadar beğenmiyorum. O yüzden foto bana çok olağan normal hali gibi geldi. Sanki dünya Güzeli de şaşıralım.
ya bız mükemmeliz,çok güzeliz,sonuç kızlar kadın zengın,evli,mutlu,evet çok çırkın bende beğnemıyorum ama bu resımden dolayı dğeil yakından gördüm,çok itici,tuhaf bi fena kadın,ama ata bınen üsküdarı geçmiş,
ne istiyorlar kadından. en çirkin halini yakalayıp çekince iyi birşey mi yaptılar sanki. ben de güneşe böyle baksam daha bile çirkin çıkarım. facebooka resim koyarken 100 tane kare çekip en beğendiğimiz koyuyoruz ünlülere gelince ay makyajsız ne biçim çıkmış diye eleştiriyoruz
5 sene once demet akalin konserine gitmek gibi bir hata yapmistik. En ondeydik, gunesle ters aciyla falan alakasi yok ,kadin konser de o en bakimli full makyajli haliyle bile cok cirkindi. Ekranda yine iyi gozukuyor, yakindan gercekten cok cirkin. Sarkilari da o zaman vokalisti olan merve ozbey soyledi hep.sonra cekti gitti, herkes ara verildi zannetti, bekliyoruz oyle, bi baktik ki konser bitmis,ne bir tesekkur etme ne iyi aksamlar dileme hicbisey yok.hakikaten disiyla iciyle itici bi kadin..
bence cildinde problemler var ve evet kötü çıkmış ama hangimiz denizde bu şekilde poz verip güzel çıkarız 15 yaşında kızlar bile onca makkaj yapıp fön çekip 40 tane selfie çektirip arada en güzel fotosunu koyuyor kim en doğal halini foto çekiyor
Ben bu kadını seviyorum çoğu insanın aksine.. Şarkılarını da dinlerim gayet başarılı bence. Çoğu ünlünün makyajsız hali kötü ayrıca bu fotoğrafta kötü çıkmış herkes bazı fotoğraflarda olduğundan kötü çıkar. Aşağılamaya gerek yok o yüzden.
Ters açı falan fistan muhabbetlerini geçelim de zaten çoğu ünlü böyle.. Şaşırmıyorum..Aksine böyle gördükçe diyorum makyajı hafif yapmak en iyisi.. Neme lazım makyaj suratı mahvediyor