Demet Akalın: Hira'yı göstermek istiyorum ama...

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Demet Akalın, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ancak bir gazetecinin kendisine Hande Hanım diye seslenmesi üzerine tepki gösterdi.

Demet Akalın, kendisinin Hande Yener'le karıştırılmasına tepki gösterdi: Sahne açamayanlarla beni karıştırmayın. Demet Akalın, önceki akşam Sahne İstanbul'da konser verdi. Doğumda aldığı kiloları henüz veremediği gözlenen Akalın'ı yakın dostu Özlem Yıldız da izledi. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akalın, ilginç açıklamalarda bulundu:

*Akalın, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun yaptığı bir jesti anlattı: "Stüdyoya gittiğimde masanın üzerinde çiğ köfteleri gördüm. İdo 'Ben getirdim ama diyetteyim' dedi. Ben de acılı acılı yedim. Çiğ köftelere rağmen dün gece 500 gr. vermişim."

* Akalın, artık küstahça açıklamalar yapmayacağını da söyledi: "Güzel paralar kazanıyoruz. Geçen sene de çok fazla ödül aldım. 'Türkan' aldı başını gitti. Onun gibi bir şarkı 5-10 sene sonra gelir."

* Gülşen'e övgüler yağdıran Akalın, "Bu sene Gülşen'in senesi. Kadın hem söz yazıyor, hem müzik yapıyor, hem de söylüyor. Bu sene bütün ödülleri o toplar. Ben de onu alkışlarım" dedi.

* Kızı Hira'yı takip etmek için evine kamera sistemi yerleştiren şarkıcı, şöyle konuştu: "23 Nisan; hem doğum günüm, hem de evlilik yıldönümümüz. Bu nedenle kızımı basına tanıtmak istiyorum ama eşim (Okan Kurt) izin vermiyor."

* Doğum sonrası sol bacağında uyuşukluk oluştuğu gerekçesiyle doktoruna 300 bin liralık tazminat davası açtığı iddia edilen Akalın, "Dava açmayı düşünmüyorum. Çünkü kocam istemiyor" dedi

türkan adlı sarkı 5 10 yılda bi mi gelirmiş, saçma sapan bi sarkı Allah aşkına ne anlamı var bi daha ki sezon unutulup giden şarkılar bunlar:27::27::27::27::27::27::27:

Ay bir de cocugunu basina tanitcakmisss :) :) :). Dort gozle bekliyoruz biz de :) hastayim su kadinin ozguvenine egosuna :cool:

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:
çocuk doğsun da kurtulalım dedik çocuk doğdu gene kurtulamadık :50::50:

bu kadin kendini begenmislik ve görgüsüzlükte cag atladi ya...
sanki tek cocuk onun tövbe yarabbi.
o kadar kem gözden korkuyorsan bu kadar konusma bebegini, her gelen hediyesinide paylasma....
herkese gelen yüzlerce hediyeyi gösterip, ne kadar altin geldigini anlatip sonra nazar deger diye cocugu göstermemek cok sacma

ama en dogrusunu yapiyor, bu sayede sürekli gündemde
gösterse cocugunu konusulmicak bu kadar

Hediyeleri paylaşması teşekkür anlamında, biraz da gönderen firmalara teşekkür ederek reklamlarını yapıyor. Kadının instagram da 4 milyona yakın takipçisi var. Bundan daha güzel bi reklam olabilir mi? Ha biz girip tıklıyor muyuz o ayrı bi mesele. Altınlarını paylaştığını yada kaç adet geldiğini söylediğini hiç duymadım. Bebek doğsa da kurtulsak dediğiniz kadının egosu burda ki kk kadınlarından daha az emin olun. Günde kaç tane doğum hikayesi adı altında başlık açılıyor ben saymadım :26: Hamilelik takvimleri, bebeğe ciciler, odası, doğum hikayesi,hastane çıkış hikayesi,yok mevlüdü... Olaya böyle bakarsak burda da çok fazla egolu bayan var. Bebeği göstermemek istemesi de kaç tüp bebek kaç düşükten sonra kucağına almış bebeğini o kadar kıymetli olsun. bu kadar görmemişin çocuğu olmuşluğu da yapsın bence.

Avukatı gibi konuştum ama çok severim Demet Akalın'ı.Savunmak istedim. Her ne kadar benim savunmama ihtiyacı olmasa da :31:

Back
X