Demet Akalın makyajsız haliyle şok etti!..

güneşten gözleri kısmıs, ışıkta arkadan vuruyo. aynısını yapıp aynada kendinize bir bakın taş gibi hatun, yaşına inat

Makyajın insana evrim geçirttiği doğru fakat şuda varki biz onun yaşına gelince nasıl olacağız Kim bilir :)

Kadına yok güneş gelmişde yok şöyle olmuşta kötü yani güneş olmadanda makyajsız hali var nette çirkin bal gibi okadar paraya bukadar güzelleşiyosa aslında nasıl acaba ben onu merak ettim zengin olcak tabi Allah çirkin şansı versin buna deniyo zaten...

Ben bu kadını gördüm bence resimden kaynaklı gerçekte böyle çirkin değil ama fiziği çoook müthiş değildi bence boyu çok uzun değil bi kere
Demet şener i de görmüştüm akmerkez de çok uzun zaman oldu ama belki on yıl inanılmaz zayıftı ben öyle bir bel görmedim hayatımda
Du başka kimi gördüm ıhmm sanem çelik i görmüştüm onun cildi makyajsız mükemmeldi ama kamburumsu duruyor dik dursa daha hoş olur
Ece uslu yu görmuştum çok hoş kadındı ama cilt çok fenaydı karamelek zamanlarında görmüştüm ben orta okuldaydım resimlerimiz durur hala
Sarp apak ı görmüştüm beşiktaşta çok hoştu
Özge ulusoy un cildi çok güzeldi cidden ben çok beğenmiştim kısa saçlıydı o zamanlar
Be hep o kadar makyaja nasıl böyle ciltleri oluyor merak eder dururum zaten
İmedeen kullanıyorum fondoten sürmüyorum bakıyorum ama bana mısın demiyor benim cilt

Bı de oynamışlardır gazeteciler rwsimle muhtemelen gözlerinin etrafı ve ağzının etrafı böyle koyu mor değildi ben gördüğümde

bu kadınn bence cok guzel vebı okadar da duyarlı bırı .. sadece fotografta kotu cıkmıs ki..zaten hangı unlu makyajsız guzel
onemlı olan kocasının begenmesı degıl mı

Makyajlı da çok güzel değil zaten ama gerçekten de o kadar önemli değil,zaten çok güzelim gibi bir iddiası yok herhalde,şarkılarıyla iddialı daha çok ve şarkı seçimleri de oldukça başarılı

makyajsız da çok güzel olan ünlüler var .Demet Akalın'ın şarkıcı ve magazinde boy gösteren kimliğinden hoşlanmam ama bu hali beni şaşırtmadı.Neticede makyajsız bir insan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…