Kına Gecesi Demet Akalın Kına Gecesindeki Gül

bende zorla bbuldum kıslar malatyada bulundugum için baya aradım biyerde vardı:)hemen aldım valla:)bulamassamda kurdale alıp evde yapcaktım:)

evet herkes hayran kaldı kınamda elimdeki güllere evlenecek kızlara tavsiyem mutlaka alın kendinize çok hoş oluyor fotograflarda bile çok güzel duruyor ağlayan gözlee rağmen :}

samsunu hiç bilmediğim için bişey diyemicem istanbulda bakırköyde var, bir de bi site sanırım kargoyla gönderiyordu

buldum kıslar samsunda hemde daha güzeli kelebke şeklinde elin iç kısmı değil dış kısmında kalıyor kelebek iç kısmında pamuğu oluyor ve çok güzel alınca resmini çeker koyarım

ben burda zorla bir yerde buldum. oda hoşuma gitmedi örnek olsun diye aldım 2 tane. kendim yapıcam güzel gül bulabilirsem. sizde aldıklarınızın fotolarını ekleyin bizede fikir olsun çalalım modellerinizi

benim de kına setimin içinde bu gülden vardı ve düğün günü bele bağlanan kırmızı kuşaktan da vardı süslü ve güzeldi ama kınadan nefret ettiğim için ve kırmızı kuşak da gelinliği çirkin gösterdiği için ikisini de takmadımkaydirigubbakcemile3

kıpkırmızı bi kına eldiveni gelin olduğun belli olsun bu bencede yanındaki arkadaşlara dağıtılabilir hatırada olur ama gelin eldivenli olmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…