Kına Gecesi Demet Akalın Kına Gecesindeki Gül

ARKADŞLAR BEN BUNLARI BAŞKA BİR DÜĞÜNDE,AVUÇ İÇİNDE DEĞİLDE,MİSAFİRLERİN BİLEKLERİNDE GÖRMÜŞTÜMhihoyyyt DIŞA DÖNÜK OLARAK...ÇOK HOŞUMA GİTMŞTİ,SONRA DEMET TE YAPMIŞhihoyyyt BENCE HEM KINA ELDİVENİ HEM ONDAN TAKILIP(BİLEĞE),MİSAFİRLERE DE DAĞITILABİLR...SIRF ADETLERİMİZİ DE KAYBETMEMEK ADINA...kaydirigubbakcemile5

ayyyy arkadaşlar...8 haziran da kına gecem vaar..izmirde..bu h.sonu çıkacağım alışverişe umarım güzel şeyler bulurum, sizlerle de paylaşırım. var mı kemeraltında uygun yerler?

geçenlerde Derya Baykalın programında bi kına gecesi grubu vardı ve bu tip şeyler gösterdiler, sonra derya ekibindeki kıza ördürdü, içine ped gibi bi bez koyuluyordu. sitesi ya da videosu var mıdır bilemem ama.

bende istiyorum bundannnnnnnnnnnnnnnnnnnn eger bulamazsam satılan biyer hemen yaparım bitane elimde kurdale ve tül kulanarak bence çok kolay kısla rbulamassanız yapabilirsiniz ..bitane kendime yapsam yetr ogun için:)eger bulursam baya bi alırm:)çok ttalılar:)

kızlar bende bgn eminönü şark handan aldım 12 tanesi 10 lira bilginiz olsun

kızlar bende bgn eminönü şark handan aldım 12 tanesi 10 lira bilginiz olsun

bende eminönüne baktım ve buldum kızlar ama kafalarına göre fiyat söylüyolar bacaksız çoçugun teki 2,5 lira dedi başka bi kadın 2 lira..ama şarkhan pasajına hiç bakmamıştım çok iyi fiyat vermiş gidip almalıyım bide izmitten gidiyorum umarım yine bulurum

bunların yerine güllü böcekli lastikli saç tokaları olmazmı sonuçya daha sonrada kalan kişiler kullanır :)

cnm şark hanın en üst katında küçük bi dükkan var orda ben gittim bi paket daha aldım mutlaka ordan al başka yerler pahalı

ay işte bende böyle bişi istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa ney bunun tam adı sadece bana bulsam yeter bencil oldu ama napim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…