Kına Gecesi Demet Akalın Kına Gecesindeki Gül

hepinizin fikirlerine saygı duyuyorum ama arkadaşlarıma ve davetlilere dağıtmak için çok şık ve hoş bişey bence

Kızlar Buldum Modellerini :}

ayrıca internetten sipariş verebiliyorsunuz özelden ulaşırsanız size mail adresini gönderirim :}

Son düzenleme:
canım ya özelden msj atmak için 50 msj göndermiş olman gerekiryormuş o yüzden burdan yazıyorum güllü eaksesuar için internet adresini verebilirim demişsin verebilirmisin a.s. tşklerrrrr opuyorumnanaktan

Bugün Evlilik Dünyası Fuarına Gittim Orda da Vardı Dükkanlarının Nerde Olduğunu Sordum Bakırköy Tınaztepe Pasajında cici-bici isimli yer.. Bilginizeeeee

kına eldivenlerini hiç sevmezdim, bu bana güzel alternatif olacak ileride aklinialirimsmile

evlilik fuarında görmüştüm ve adresini almıştım dün bakırköy tınaztepe çarşısında cici bici'ye sordum tanesi 5 tl dedi ama fazla alırsanız 2-3 liraya kadar düşer dedi kızlar bilginize..

Selam kizlar
Ben de kina gecemde eldiven yerine cicek kullanmistim. Piyasada bulamamistim ben arkadaslarin dedigine gore su anda varmis,Ben kendim yaptim. Kina yakilacaginda Bordo renginde bindalli giymistim. Bijuteriden bordo renk cicekli tokalardan aldim lastik kismini kestim, iri kurdelanin ustune dikmistim.
Kucuk sehirlerde bulamayan arkadaslar olursa bu sekilde elde edebilirler.

ellerine sağlık hamarat gelin biz beceriksiziz iştr satın alıcaz :} ayy şu günler bitsede stresten kurtulsam yaa

Eldivenin modası geçiyor hatta geçti diyebilirim ama tavi zevk meselesi.Ama bence de
bu çiçek daha hoş durmuş hem farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…